UZ MINIMALNO INVESTICIJA

Makeover kuhinje za deset

Sweeten

Evo kako s minimalnim budžetom do novog osvježenog izgleda kuhinjice!

Proljeće je sinonim za promjene i  nove početke. Kako se priroda budi iz zimskog sna tako i naša kreativnost raste. Stoga je proljeće idealno vrijeme da započnemo neku od novih popularnih dijeta, čišćenje i unošenje svježine u naše životne prostore. Bilo bi idealno svakih nekoliko godina jednostavno kupiti nekoliko novih komada namještaja i tako udahnuti prostoru novi život, ali nam financijska situacija često to ne dopušta, a često nismo svjesni da s nekoliko malih zahvata možemo poboljšati izgled kuhinje ili nekog drugog dijela našeg doma. Dakle, uz minimalni proračun s nekoliko manjih promjena možete postići svjež, moderan prostor bez puno gnjavaže.

Sweeten

Kuhinja prije

 

Ova je kuhinja bila obnovljena prije nego su današnji vlasnici kupili stan i iako nisu bili zadovoljni njezinim izgledom, bilo im je nepraktično  počupati kompletnu kuhinju i kupiti novu. Umjesto toga, odlučili su se samo za nekoliko promjena, što je u konačnici imalo veliki utjecaj na izgled prostora.

Sweeten

Kuhinja poslije

 

Postojeću su laminatnu radnu ploču zamijenili kvarcom, a stari sudoper novim, koji je sada ispod okvira u nježnoj boji i minimalističkog izgleda. Na bijeli su zid postavili metro pločice kako bi olakšali čišćenje oko štednjaka i unijeli malo karaktera. Dodali su nove zidne šipke za odlaganje posuđa koje često koriste kako bi im uvijek bilo na dohvat ruke, što je pravi blagodat u kuhinji bez puno ladica. I to je to. Jednostavan, povoljan i lijep makeover kuhinje.

Sweeten

Kuhinja poslije

Sweeten

Kuhinja poslije

Sweeten

Kuhinja poslije

Izvor: thekitchn.com

Izdvajamo

Iz drugih medija