TRANSFORMACIJA ZA ČISTU PETICU

MAKEOVER TJEDNA: Pogledajte kako je zastarjela kupaonica postala moderna oaza za uživanje

 Ace Misiunas
Danas vas vodimo u renoviranu kupaonicu koja će vas osvojiti jednostavnim, ali sjajnim rješenjima!

Pogrešan odabir rasporeda elemenata, boje, materijala, pa čak i rasvjete može potencijalno divan prostor pretvoriti u pravu katastrofu. Pogotovo visoke kriterije moraju zadovoljiti kupaonice jer je boravak u njima dio svačije jutarnje, ali i večernje rutine. Upravo se pred takvim izazovom našla američka dizajnerica interijera Natalie Myers koja potpisuje uređenje ove donedavno zastarjele kupaonice.

Foto: Natalie Myers

- Mladi bračni par kupio je ovaj dom sagrađen još u 90-im godinama sa željom da ga pretvore u autentičnu srednjovjekovnu kuću. Prva soba koja je dobila cjelovit dizajnerski tretman i remont bila je glavna kupaonica, uz nadu da će se stvoriti moderno utočište - rekla je dizajnerica za portal My Domaine.

Foto: Ace Misiunas

- Morali smo se uhvatiti u koštac sa stvarima poput zastarjelih elemenata od drveta, staklenih blokova i komercijalnih keramičkih podnih pločica. Glavni nam je cilj bio preurediti kupaonici i u nju unijeti elemente modernog luksuza. Započeli smo izmjenom kade i 'ispraznosti' u samom prostoru, a dodali smo i tuš-kabinu - rekla je dizajnerica.

Foto: Ace Misiunas

Iako se kvadratura kupaonice nije mijenjala, nakon renovacije ona uistinu izgleda mnogo veće i prostranije nego ranije. Isto tako, napravljene su ugradbene police pored samostojeće kade, uzimajući pritom u obzir slobodan prostor iza ormara. Moramo priznati da kupaonica izgleda sjajno i da bismo sigurno bili zadovoljni ovakim makeoverom!

Izvor i foto: My Domaine

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 02:24