PRAKTIČNO I POVOLJNO

Napravite više prostora u svojoj maloj kupaonici za 135 kuna

Ručnici, fen, parfemi, šamponi, kućni ogrtači... Kako to sve uopće može stati u vašu malu kupaonicu?

Skandinavski stil uređenja i življenja stvari život čini znantno jednostavnijim. Zato smo u potrazi za dodatnim rješenjima za spremanje stvari u malim kupaonicama posegnuli za nekoliko elemenata za koje znamo da su povoljni.

U Ikei smo pronašli malu policu, vješalicu za vrata i trendi ljestve koje su nam favorit što se pospremanja stvari u maloj kupaonici tiče.

Mala polica

Ova jedna polica dovoljno je široka i dugačka da na nju stanu one najosnovnije stvari, kao što su dva-tri šampona, dezodorans i mlijeko za tijelo. Možda će vas ova polica usput dovesti u red i spriječiti od kupovine preparata koje nikada nećete koristiti.

Vješalica za vrata

Ručnici i kućni ogrtači jednostavno moraju imati svoje mjesto kako se ne bi bespotrebno skupljali u spavaćoj sobi. Ova vješalica ima šest mjesta, dakle dovoljna je za po jedan ogrtač i ručnik koji je uvijek na dohvat ruke jedne tročlane obitelji.

Ljestve

Nama omiljen element su definitivno ljestve koje, ako imate mjesta, možete smjestiti pokraj umivaonika. Ako ih, kao na slici, nadogradite s nekoliko kuka, možete ih koristiti kao mjesto za odlaganje fena. Ako na kuke pričvrstite staklenke, u njima možete držati četkice ili pribor za šminkanje. Mogućnosti je mnogo.

Sva tri elementa zajedno koštaju oko 135 kuna, a mogu učiniti puno za malu kupaonicu i sprječavanje gomilanja stvari u spavaćim sobama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 21:21