Kako se mi toga nismo sjetili?

Novo genijalno rješenje iz Ikee za skrivanje odjeće i posteljine na dohvat ruke

 

Kamo sa stvarima, osobito ako živimo u malo kvadrata, vječno je pitanje na koji pokušavamo pronaći odgovor? Postoji bezbroj rješenja koja možete isprobati. No, često nisu praktična koliko bismo željeli pa je svaka nova ideja više nego dobrodošla. Dakle, Ikea je nedavno na svojoj web stranici Ideas section objavila sjajnu ideju za skrivanje sezonske odjeće i posteljine na vidljivom mjestu, a mi smo ideju odlučili podijeliti s vama. Možda je to rješenje koje će najbolje odgovarati vašoj osobnosti, a sigurni smo da će mnogi pomisliti: Kako se ja toga nisam sjetila?

Vrlo je jednostavno. Složite svoju sezonsku ili neiskorištenu posteljinu i plahte u uredne kvadrate i stavite ih u ukrasne jastučnice (19,90 kn). Genijalno, zar ne?

Tko ne voli gomilu lijepih jastuka na kauču ili krevetu? A sada, uz ovo zabavno rješenje imate još jedan razlog da ukrasite prostor jastucima, upotpunite kućni dekor i to sve dok "konzervirate" ljetnu ili zimsku posteljinu bez da ste zakrčili već i onako pretrpan ormar.

Prema riječima Ikee: "Ne vjerujemo u savršene domove. Vjerujemo u domove koji su savršeni odraz ljudi koji u njima žive. Gdje sve izgleda onako kako vi to želite, funkcionira kako vi odlučite i gdje se općenito osjećate dobro - bez velikih izdataka." Mi se slažemo, a vi?

Foto: IKEA

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 16:15