RIJEŠITE SE TVRDOKORNIH MRLJA

Očistite peglu u 5 minuta: Trebat će vam samo jedna stvar, a nije soda ni ocat

Foto: Social Iron.com
Novi isprobani "recept" iz ljekarne koji pali, a nije soda ni ocat. Naslage nečistoće koje nastaju na dnu pegle ne uništavaju samo peglu, već oštećuju i vlakna odjeće. Ipak, to ne znači da peglu trebate baciti - postoji brzo i jednostavno rješenje koje će skinuti i najtvrdokornije naslage s njezinog dna

Sve što vam je potrebno da biste ukloniti tvrdokorne mrlje sa svoje pegle jest obična tableta paracetamola. U videu na YouTubeu koji je dosad pogledalo više od pola milijuna ljudi detaljno je opisan postupak čišćenja pegle na ovaj fantastičan i dosjetljiv način. Pogledajte!

Za 'spašavanje' pegle bit će vam potrebno tek pet minuta, a postupak je sljedeći. Peglu najprije zagrijte na najjačoj temperaturi. Tabletu paracetamola primite pincetom kako se ne biste opekli prilikom procesa.

Foto: Pixabay

Zatim, lagano prolazite po zahvaćenom dijelu. Nečistoća će ubrzo postati tekuća, a vi ćete peglom nekoliko puta prijeći preko krpe kako biste ju obrisali. Naslage koje su se nakupljale mjesecima nestajat će 'same od sebe'.

Foto: Social Iron.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. travanj 2024 18:11