RJEŠENJE KOJE ĆE VAS ODUŠEVITI

Organizirajte ormar pomoću ovog jednostavnog trika!

Foto: Pixabay

Ako vaš ormar sve više podsjeća na police odjeće u trgovinu, vrijeme je da ga napokon organizirate i dovedete u red. Samo jedna promjena pomoći će vam da se zauvijek riješite nereda u ormaru, a rješenje se krije u vješalicama

Odjeća u ormaru uvijek bi trebala izgledati uredno i osigurati dovoljno slobodnog mjesta za nove stvari, a vješalice u tome igraju veliku ulogu.

Naime, drvene vješalice jedan su od najbržih načina kako stvari zadržati što urednijima i imati ih nadohvat ruke. Na njih možete objesiti baš sve, od jaknica, traperica, ljetnih košulja, dugih haljina pa do osjetljivih suknji.

Foto: Ikea

Možete ih kupiti u Ikei po relativno niskoj cijeni od samo 34, 90 kuna, a materijal od čvrstog drveta unijet će pravi osjećaj kvalitete u vaš ormar.

Dovoljno su jake i čvrste za držanje teže odjeće, a možete im dodati i takozvani BUMERANG dodatak za ramena kako pletena, osjetljiva ili svilena odjeća ne bi promijenila oblik.

Foto: Ikea

Foto: Ikea

U jednom pakiraju dobit ćete čak osam vješalica bijele boje. Osim što su funkcionalne i lijepo izgledaju, jednostavno ih je održavati.

Samo ih lagano očistite vlažnom krpom ili manjim ručnikom te dobro pobrišite.

Foto: Ikea

Ako ste dobri u DIY projektima, vješalice možete obojiti u različite boje i prostoru tako unijeti dašak elegancije, živosti i energije.

Foto: Ikea

 

Izdvajamo

Iz drugih medija