NIJE GREŠKA

Ovaj jednostavan trik s termoforom pomoći će vam da bolje spavate tijekom toplinskog vala

 Unsplash
Unatoč tome što zvuči kao greška, termofor je jedan od najučinkovitijih načina za rashlađivanje doma tijekom toplinskog vala

Koliko god mogu pružiti zabavu tokom dana, toplinski valovi imaju tendenciju učiniti naše noći dugima i često neugodnima. I dok visoke ljetne temperature i dalje ne prestaju, znanje o tome kako rashladiti spavaću sobu vjerojatno će biti na vrhu vaše liste prioriteta.

Dok su dugoročna rješenja (kao što je postavljanje klima uređaja ili ulaganje u bolji madrac) dosljedno učinkovita, nisu tako lako dostupna – pogotovo ako imate samo nekoliko sati za reakciju.

image
Unsplash

Međutim, postići bolji san na vrućina ne mora biti pretežak zadatak. Umjesto toga, možete postići ugodan san s jednom čudnom suprotnošću: termoforom – prenosi Homes&Gardens.

Unatoč tome što zvuči kao greška, termofor je jedan od najučinkovitijih načina za rashlađivanje doma tijekom toplinskog vala – a također je i jedan od najlakših (i najbržih) načina.

Ovdje je sve što trebate znati.

image
Amazon

KORIŠTENJE TERMOFORA ZA HLAĐENJE VAŠEG DOMA – BRZA METODA DO USPJEHA

Vjerovali ili ne, termofor se može koristiti kao jednostavan način za hlađenje kreveta prije spavanja. Proces iza trika je jednostavan. Napunite svoj termofor kao i obično i ostavite ga u zamrzivaču nekoliko sati prije spavanja da se pretvori u led. Preporučujemo da bocu ostavite oko 5-6 sati, gdje je to moguće, kako bi se boca potpuno smrznula.

Kada budete spremni za spavanje, stavite termofor između plahti i ostavite da se plahte ohlade. Za one koji se bore zaspati tijekom vrućine, ovaj mali trik može se pokazati posebno korisnim jer će vam pomoći da utonete lako u san.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. kolovoz 2022 10:02