KOJI DOBAR TRIK!

Ovako pospremate cipele na policu? Radite veliku grešku.

 Who What Wear
Uz samo jednu malu izmjenu uspjet ćete ih posložiti puno više!

Cipela nikad dovoljno, zar ne? No kad ih imate više od nekoliko pari, nastaje problem: kako ih posložiti, a da sve stanu u ormarić, ili policu za obuću. Slažete li ih ovako kao na gornjoj fotografiji, čestitamo vam na urednosti, no čini se da niste čuli za jedan mali trik. Naime, posložite li cipele na drugačiji način, puno više će ih stati na policu ili u ormarić. Sve što trebate napraviti je posložiti ih tako da se dodiruju pete i prsti, kao na fotografiji koju vidite u nastavku.

Pokušajte i uvjerite se.

Stručnjaci za ovakva pitanja, vjerujte nam, postoje i takvi, savjetuju da cipele nipošto ne držimo na podu. Tako posložene su nam najnepreglednije i lako se mogu oštetiti dok prekapamo po njima tražeći par koji nam treba. Ni žičane police nisu preporučljive jer se brzo iskrive. Jedan od najboljih načina je pospremanje svakog para cipela u prozirnu kutiju.

Ako, pak, imate puno cipela, a malo polica, pomoći će vam zgodni ulošci za police poput onih koje nudi Ikea. Riječ je o svojevrsnim mini policama koje se umeću na postojeće, stvarajući veću površinu za odlaganje.

Izvor: slobodnadalmacija.hr

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 14:41