OTKRIĆE KOJE ODUŠEVLJAVA

OVO ĆE VAS IZNENADITI Pogledajte jeste li cijelo vrijeme pogrešno koristili otvarač konzervi

Na YouTubeu se nedavno pojavio video koji prikazuje pravilno korištenje otvarača konzervi, a uspio je iznenaditi čak i nas!

Zanimljivi video koji je dosad pogledalo gotovo milijun ljudi, rekordnom se brzinom proširio društvenim mrežama i postao viralni hit jer ljudi jednostavno nikako nisu mogli povjerovati da su cijelo vrijeme pogrešno otvarali konzerve.

Jeste li i vi među njima? Kako bismo vam pomoglli da ubuduće pokušate s ovim načinom otvaranja konzervi koji je, kako se navodi u videu, mnogo jednostavniji i brži od onog klasičnog načina, donosimo vam spomenuti video koji je čak i nas uspio iznenaditi.

Prikazani postupak otvaranja konzerve zapravo je vrlo jednostavan, a izgleda i kao da je lakši za izvesti. Otvarač konzervi držite vodoravno, a ne okomito, te ga pričvrstite na bočnu stranu konzerve umjesto s unutarnje strane poklopca.

Zatim taj isti otvarač lagano počnite okretati. Iako ćete možda na početku imati dojam da se ništa ne događa, poklopac ćete bez ikakvih problema odvojiti od ostatka konzerve.

Uistinu fantastično, jednostavno i bez imalo nereda!

Foto: The Kitchn/Joe Lingeman

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 08:11