PAMETNA I ŠTEDLJIVA

Ovo je jedina perilica posuđa koju ćete ove godine poželjeti, i to s razlogom

Koliko pametna perilica posuđa može biti? 

Stara vas je perilica posuđa izdala i vrijeme je za novu? Malo koji kućanski uređaj nam štedi novac i vrijeme kao perilica posuđa, a nova perilica posuđa G7000 njemačke tvrtka Miele jedina je koju ćete ove godine poželjeti, i to s razlogom. Perilica posuđa je zasigurno jedna od najboljih investicija u kućanstvu. U usporedbi s pranjem posuđa na ruke, štedi nam vrijeme i trud, besprijekorno pere posuđe, smanjuje račun za potrošenu energiju, i pritom štedi energiju i vodu. To je pobjeda na toliko frontova da je svako moderno kućanstvo jednostavno mora imati. Ako ste svoju prethodnu perilicu posuđa kupili ne pazeći pretjerano na funkcionalnost i kvalitetu, vaša bi nova perilica svakako trebala biti novo tehnološko čudo, s kojim ćete biti zadovoljni još dugi niz godina, a nova perilica posuđa G7000 Miele ima novitete kao niti jedena perilica posuđa do sada.

Koliko pametna perilica posuđa može biti?

Perilica posuđa G7000 ima svjetski novitet AutoDos, automatski sustav za doziranje deterdženta s integriranim spremnikom naziva PowerDisk. Riječ je o prvom automatskom sustavu za doziranje na svijetu razvijenom od strane tvrtke Miele. Perilicu posuđa i ekskluzivni granulat u prašku tvrtka je razvila kao međusobno precizno usklađen sustav. Granulat u prašku automatski se dozira ovisno o odabranom programu – u točno potrebnoj količini i u optimalnom trenutku. Na ovaj je način moguće i višekratno doziranje unutar nekog programa. U automatskom programu senzor mjeri stupanj zaprljanja te se doziranje sukladno tomu prilagođava.

Perilice posuđa nove generacije nude maksimalnu slobodu upravljanja. Možete koristiti AutoDos automatsko doziranje s integriranim PowerDiskom ili klasični način doziranja s tabletama ili praškom putem pretinca za doziranje. Koje sredstvo za pranje ćete koristiti, odlučujete individualno i u svakom trenutku. Uz to, na sredstva za pranje ne morate misliti pri svakom pranju, već jednom mjesečno – jer inovativna tehnika doziranja putem PowerDiska u pripremi ima granulat u prašku za prosječno 20 ciklusa pranja. Na taj način uživate u novoj slobodi. Jednako tako i s AutoStart funkcijom: dovoljno je jednom programirati kako bi se nakon toga prva autonomna perilica posuđa automatski pokrenula u željeno vrijeme na odabran dan. Na ovaj ćete si način pojednostaviti svakodnevicu te ćete profitirati od jedinstvene praktičnosti.

No, to nije sve. Mnogi još razlozi govore u korist tvrtke Miele, a ovdje ćemo navesti samo njih šest. Slogan „Immer besser“ vrijedi od samog osnutka tvrtke Miele, davne 1899. godine, a znači da će tvrtka napraviti sve što može kako bi bila „uvijek bolja“ u odnosu na konkurenciju i „uvijek bolja“ nego što je sada. Za kupce to znači osjećaj mira i bezbrižnosti znajući da su odabirom Miele uređaja dobro odabrali – najvjerojatnije doživotno.

Kada je u pitanju Miele kvaliteta, već gotovo više od 100 godina vrijedi sljedeće: na Miele se možete osloniti. Kao jedini proizvođač bijele tehnike u branši, svoje perilice posuđa podvrgavaju iscrpnim ispitivanjima za period uporabe od 20 godina. Na taj vam način nude jedinstvenu pouzdanost i bezbrižnost. Miele kupci diljem svijeta stoga ostaju vjerni tvrtki Miele i preporučuju Miele uređaje.

Miele tehnologija je poznata po izvanrednim rezultate pri minimalnoj potrošnji energije. To se odnosi na sve proizvodne linije za što su zaslužne mnogobrojne inovativne ideje, koje ima samo Miele, a dokazuju to i brojna osvojena prva mjesta diljem svijeta, kao rezultat renomiranih ispitivanja proizvoda.

Miele komfor još je jedna pogodnost na koju možete računati. Rukovanje Miele uređajima je jednostavno i zabavno: bilo da je riječ o upravljaju pomoću okretnog regulatora, decentnog senzora ili zaslona osjetljivog na dodir kao na vašem pametnom telefonu. Uz sve to na raspolaganju u kuhinji ili prilikom pranja su i mnogobrojni praktični i pouzdani automatski programi sa zajamčenim uspjehom - razvijeni s mnogo ljubavi prema detaljima.

Miele dizajn odlikuju jasni oblici i bezvremenska elegancija. Za svoje kuhinjske ugradbene uređaje nigdje drugdje nećete pronaći toliko dosljednih linija dizajna i nijansa boje kojima se Miele uređaji uklapaju u najrazličitije stilove i kuhinjske elemente. Dizajn uređaja usklađen je vrlo pomno. Miele će se savršeno uklopiti, bez obzira na to kako namjestili svoju kuhinju.

Još jedna pogodnost koju nikako ne treba zanemariti je Miele usluga. Naime, Miele svojim kupcima jamči brzu i učinkovitu podršku, koja je mnogo puta bila odlikovana najboljom u svojoj branši. Čak i ako vam je potrebno individualno savjetovanje o proizvodima ili želite profesionalno čišćenje vaših Miele uređaja, oni će sa zadovoljstvom doći u vaš dom i uvijek su tu za vas.

Osim toga, Miele je u mnogim zemljama jedan od najpoželjnijih tržišnih brendova. Na njemačkom tržištu izabran je za najbolju tržišnu marku svih vremena („best brand ever“). Takav tržišni brend otkriva mnogo i o svojim korisnicima, a kad je riječ o kuhinjskim uređajima, Miele kupci imaju visoke standarde po pitanju učinkovitosti i zaštite okoliša. Tko kupuje Miele osviješten je po pitanju kvalitete i stila.

Umrežavanje kućanskih uređaja uz Miele@home

Istaknute značajke Miele@home

Gdje god da se nalazite – na svoje se kućanske uređaje možete osloniti. Umrežavanje uređaja nudi nove mogućnosti, koje u dinamičnoj svakodnevici omogućuju više udobnosti, kvalitete života i sigurnosti. Uz posebno razvijene funkcionalnosti, mobilno upravljanje te nove tehnologije povezivanja, nudi se jedan sustav koji vam proširuje vidike slobode, te pomaže da svoju svakodnevicu učinkovito i održivo oblikujete uz Miele@home.

Smart Home

Obzirom na pažljivo birane partnere Miele kućanski uređaji mogu se integrirati u postojeću Smart Home komunikacijsku mrežu.

SmartStart

Automatsko pokretanje uređaja u trenutku kada je električna energija povoljnija ili kada vlastiti solarni sustav isporučuje dovoljno električne energije.

WiFiConn@ct

Umrežavanje pojedinih Miele uređaja vrši se izravnom vezom s Vašim kućnim WLAN usmjerivačem.

Glasovno upravljanje

Svoje Miele uređaje možete nadzirati, njima upravljati i pozivati informacije čak i bez pametnog telefona – s Amazon Alexa.

SuperVision

Uz SuperVision uvijek imate nadzor nad statusom Vaših kućanskih uređaja bez potrebe za posezanjem za pametnim telefonom – na zaslonu Vašeg kuhinjskog uređaja.

Koju vrstu uređaja želite?

Izvedbe Miele perilica posuđa

Miele vam nudi različite izvedbe perilica posuđa – za udobnost i savršenu harmoniju dizajna vaše kuhinje.

Samostojeće perilice posuđa

Slobodno stojeći uređaji s robusnom pokrovnom pločom koju možete koristiti kao radnu ploču. A budući da uređaj nije fiksno ugrađen, prilikom selidbe se jednostavno može prenijeti i postaviti u novi kuhinjski prostor.

Integrirane perilice posuđa

Prednja strana uređaja može se obložiti individualnim kuhinjskim dekorom - za jedinstveni dizajn kuhinje. Alternativno je moguće oblaganje prednje strane Clean- Steel plemenitim čelikom.

Perilice posuđa bez ručke s Knock2open funkcijom

Vrata uređaja se otvaraju kada dva puta kucnete po njima – u potpunosti bez ručke.

Visoka ugradnja

Punjenje bez saginjanja: sve Miele ugradbene perilice posuđa mogu se bez problema ugraditi na ergonomsku visinu.

Koncepti upravljačkih ploča novih Miele perilica posuđa generacije 7000

Kakvo upravljanje preferirate?

Kod koncepta upravljačkih ploča Miele perilica posuđa generacije 7000 kupac je uvijek u središtu pažnje. Upravljanje je na svi razinama oblikovano na način jednostavan za korisnika te vas se logično i intuitivno vodi kroz sve korake. Bez obzira jeste li se odlučili za moderno upravljanje na dodir ili intuitivne tipke za odabir programa i zaslon s jasnim tekstom.

M Touch S upravljanje na dodir

Upravljanje na dodir pomoću M Touch S zaslona omogućuje vam kretanje kroz izbornike i odabir željenog programa putem simbola – slično kao na pametnom telefonu. Zaslon u potpunosti osjetljiv na dodir pregledno prikazuje kompletan sadržaj izbornika, što znači da je upravljanje vrlo jednostavno. Zahvaljujući blagom nagibu zaslona, prikaz simbola je jasno vidljiv a i upravljačka ploča ravne površine vrlo se jednostavno čisti.

Senzorske tipke

Kod odabira programa putem senzorskih tipki na raspolaganju vam pregledno stoji široki spektar izravnog odabira programa na upravljačkoj ploči. Nazivi programa i ostali sadržaji ispisani su na TFT tekstualnom zaslonu.

Dizajn

Moderan i jednostavan prikaz u bijeloj boji na zaslonu, s visoko kvalitetnim plemenitim čelikom stavlja poseban naglasak i prilagođava se kuhinjskom okruženju.

MultiLingua

Multitalent: na zaslonu možete podesiti različite jezike, kako bi sve informacije bile razumljive.

M Touch Vi

Za još više praktičnosti, na raspolaganju vam je M Touch Vi zaslon: na velikom TFT zaslonu programe birate dodirom i prelaskom prsta – od svih zaslona na drugim, u potpunosti integriranim, perilicama posuđa ovo je najpraktičniji zaslon.

TFT zaslon

TFT zaslon u jednom redu omogućuje jednostavno očitavanje ispisanog teksta. Upravljačka ploča, ovisno o modelu, isporučuje se s osvijetljenim Miele logotipom.

Komfor

Odaberite opcije i programe pranja jednostavnim dodirom na simbole koji se nalaze na upravljačkoj ploči – brzo i jednostavno. Veliki broj programa može se odabrati direktnim odabirom.

Prednosti Miele perilica posuđa generacije 7000

Koje su vam značajke posebno važne?

3D MultiFlex ladica

Opušteno slaganje: sofisticiranim načinom podešavanja jednostavno postavite i manje dijelove posuđa.

FlexLine oprema košara

Fleksibilnost stvara komfor: jednostavno podešavanje, fleksibilno pozicioniranje i postizanje najboljih rezultata.

AutoStart

Programirajte perilice posuđa G 7000 s odgodom automatskog početka rada.

QuickPowerWash

Kratki program: najbolji rezultati pranja za normalno zaprljano posuđe u 58 minuta.

EcoPower tehnologija

Ušteda vode i energije: učinkovita ušteda resursa zahvaljujući inteligentnom dovodu vode.

Oprema košara Miele perilica posuđa generacije 7000

Kakvu opremu košare želite?

FlexCare polica za šalice

Zaštitni silikonski elementi i nove izbočine za savršeno pridržavanje.

FlexCare držač za čaše

Jedinstvena sigurnost i nježno postavljanje: integrirani silikonski umetci i struktura s čepićima.

Preklopni držač za boce

Sasvim sigurno od prevrtanja: na držaču za boce temeljito se peru čak i posude poput vaza.

3D MultiFlex ladica

Svi dijelovi posuđa smješteni su odvojeno, nečistoće se otklanjaju bez tragova i posuđe se savršeno suši.

FlexAssist oznake

Optimalna optička podrška: oznake fleksibilnih elemenata u boji za individualno oblikovanje košare.

Gornja košara podesiva po visini

Brojne varijante: u svim se perilicama posuđa gornja košara može jednostavno i raznoliko podesiti po visini.

Dvodijelno preklopiv red šiljaka

Savršeno sušenje i pozicioniranje zdjelica. Šiljci služe za savršeni prihvat.

Ergonomske drške košara

Pojednostavite si svakodnevicu: drške košara olakšavaju rukovanje prilikom svakog punjenja i pražnjenja.

MultiClip

Sigurno držanje i savršeno čišćenje manjih dijelova posuđa. Opremljeni za svaku situaciju

Programi pranja Miele perilice posuđa generacije 7000
Automatski program 45-65°C

Za neosjetljivo posuđe: primjerice miješano posuđe sa za kućanstvo uobičajenim ostacima hrane.

ECO program 50°C

Doista štedljivo: program koji štedi energiju i vodu prikladan je za mješovito posuđe.

QuickPowerWash 65°C

Razred pranja A: najbolji rezultati pranja i sušenja za normalno zaprljano posuđe u 58 minuta.

Blagi program 45°C

Nježan i blag: program pere lagano zaprljano posuđe osjetljivo na temperature.

Normalni program 60°C

Brzo i učinkovito: program za brojne prilike temeljito pere normalno zaprljano posuđe.

Tjestenina/Riža 75°C

Za jela koja sadrže škrob: zahvaljujući visokoj temperaturi tjestenina, riža i ostaci krumpira uklanjaju se bez ostataka.

Posebno tihi program 55°C

Jedva čujno: za mješovito posuđe s lagano sasušenim ostacima hrane.

Intenzivni program 75°C

Maksimalno čisto: lonci, tave i slično čisti su bez ostataka.

SolarSpar

Nenadmašivo: minimalna potrošnja električne energije od 0,06 kWh po ciklusu pranja sa solarnom toplinom, toplinskom pumpom ili grijanjem na plin i ulje.

Higijenski program 70°C

Uporabom visokih temperatura higijenski se peru primjerice bočice za bebe. Certifikatom potvrdio Institut za primijenjena istraživanja.

Bez gornje košare 65°C

Za velike predmete: na taj se način bez problema u donjoj košari može oprati veliki pribor.

Pivske čaše 45°C

Potpuno sjajan nastup: program pere pivske čaše i jamči savršenu krunu od pjene.

Održavanje uređaja 75°C

Program njege: provodi učinkovito i temeljito čišćenje perilice posuđa te sprječava stvaranje mirisa

Opcije pranja Miele perilica posuđa

AutoDos: automatsko doziranje: granulat u prašku automatski se dozira ovisno o odabranom programu – u točno potrebnoj količini i u optimalnom trenutku.

IntenseZone: snažno ali ujedno i nježno: ova se opcija za pojačanu snagu pranja u donjoj košari može po izboru dodatno uključiti.

Express: kada ste u žurbi s ovom opcijom pranja možete skratiti vrijeme rada do 62 %.

Posebno čisto: za snažno pranje po izboru možete uključiti dodatnu snagu pranja.

Posebno suho: dobro osušeno uslijed produžene faze sušenja i povišene temperature sredstva za ispiranje, čak se i teži dijelovi primjerice od plastike savršeno osuše.

Nova Miele perilica posuđa G7000 s AutoDos automatskiim sustavom za doziranje deterdženta i integriranim spremnikom PowerDisk, jedina je nova perilica posuđa vrhunske kvalitete s kojom ćete biti zadovoljni još dugi niz godina, a koja će vam svojim inovativnim karakteristikama uštedjeti vrijeme i novac, i što je najbolje, možete ju prilagoditi upravo vašim specifičnim potrebama kućanstva, a dizajnom pristaje uz svaki stil uređenja kuhinje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
31. ožujak 2024 15:04