ČISTI SVE ŠTO VAM JE MRSKO

Ovo je proizvod zbog kojeg će vaša perilica posuđa raditi 100 posto bolje

 

Svi koji imaju djecu, osobito bebe i malu djecu, znaju što je sve potrebno da se očiste posudice i bočice sa sitnim dijelovima koje sve treba rastaviti i pojedinačno dezinficirati. Kada imate novorođenče, kupnja sterilizatora možda ima smisla, ali kako djece rastu ubrzo sve stvarčice koje smo koristili poklonimo prijateljima ili obitelji kako bismo napravili mjesta za druge uređaje. Čak i kod odraslih, postoje slični predmeti poput otvora za bočicu vode, poklopci od malih spremnika za hranu i slično, koji bi trebali biti temeljito očišćeni, a ne samo povremeno isprani.

Perilica je logično rješenje. Čisti i izvan naših sposobnosti (ili barem, iza praga strpljivosti u sudoperu). Ali ti mali nastavci i djelići posuđa lako nam mogu promaknuti i postati mjesta s neželjenim nakupinama nečistoća i bakterija.

Srećom, postoji jeftin i iznenađujuće dobar način za pranje svih tih predmeta u stroju za pranje posuđa, a dolazi iz praonice rublja. Riječ je o malim mrežastim vrećicama., koje možete kupiti ovdje.

Iako su ove torbe dizajnirane kako bi zaštitile osjetljiv tekstil (vaše grudnjake i donje rublje) u stroju za pranje rublja, one imaju sličnu ulogu u kuhinji. Zadržavaju male i krhke predmete koji se lako gube i lome, dopuštajući vrućoj vodi i deterdžentu da učini svoju čaroliju.

Dovoljno je da napunite vrećicu i ostavite na gornjem stalku perilice posuđa (mnogi od tih komada su plastični ili od silikona, i tamo biste ih stavili i inače. Tako ćete predmete očistiti, a vreća će ih zadržati.

Evo savjet, pokušajte raširiti predmete po vrećici kako bi voda lakše mogla uči u vrećicu.

Izvor: thekitchn

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 20:01