mašta može svašta

Podnice na zidu? Izvrsna ideja!

Zabavni projekti koji uključuju uporabu svakodnevnih korisnih predmeta u novoj ulozi izvrstan su način na koji možete dobiti uredniji, smislenije organizirani i vizualno zanimljiviji dom! Podnica kreveta najnoviji je kućanski element koji možete primijeniti i na brojnim drugim mjestima, a ne samo u svojoj spavaćoj sobi. Budući da je podnica od kreveta u svojoj osnovi spoj horizontalnih i vertikalnih letvica, smještena na zid umjesto pod madrac postaje savršen držač za brojne sitnice u vašem domu.


Jedino što morate učiniti jest pričvrstiti je na zid te nabaviti raznovrsna praktična rješenja za odlaganje sitnica u koje ćete potom smjestiti stvari koje najčešće koristite. Na ovaj način sve će vaše svakodnevne potrepštine biti uredno složene na isto mjesto te ih više nećete morati tražiti uokolo po kući.


Kada nemate dovoljno prostora u malom stanu kako biste dodali još koji komad namještaja, ne preostaje vam drugo nego da zavladate svojim zidovima i iskoristite ih najbolje što možete pa ovaj prijedlog dolazi kao naručen. Važno je samo imati na umu da jednom kada popunite podnicu sa stvarima ona će postati teška pa je ključno da dobro pričvrstite ovo praktično rješenje na svoj zid. Pogledajte kako uklopiti ovaj zabavan detalj u kupaonicu, kuhinju, spavaću i radnu sobu!

SPAVAĆA SOBA

via GIPHY

KUPAONICA

via GIPHY

KUHINJA

via GIPHY

URED

via GIPHY

Izvor: Brit+Co

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 08:59