SAVJETI KOJI ĆE VAM POMOĆI

Rješenja za spremanje obuće koja će transformirati vaš ormar

Bez obzira na to jeste li ljubitelj cipela ili posjedujete tek nekoliko para, jedno je sigurno - pronaći pravo rješenje za pohranu vaše obuće može biti teško. Kako bismo vam pomogli u tome, donosimo vam savjete za spremanje i skladištenje obuće

Ova rješenja u potpunosti će transformirati vaš ormar, a obuću sačuvati od vlage, pretrpanosti ili eventualnih oštećenja. Naime, kad je riječ o skladištenju obuće ili odjeće, često se odlučujemo za podrum, garažu ili tavan - mjesta gdje svoje cipele možemo izložiti niskim ili previsokim temperaturama.

Zašto vaš ormar ne bi izgledao kao butik s obućom? Sada postoje spremnici za cipele, posebno namijenjeni skladištenju štikli ili čizama s visokim potpeticama. Ne samo da su pristupačni, spremnici i vizualno dobro izgledaju.

S obzirom na to da su ovi spremnici uski i visoki, možete ih bez problema poslagati u ormare jedne na druge, a pronalazak cipela olakšava i činjenica da su napravljeni od stakla te su prozirni.

Spremnik za obuću možete kupiti ovdje.

Odlično rješenje za skladištenje sandala, starki, japanki i ostale, 'manje' osjetljive odjeće krije se u platnenim kutijama. Još ih možemo nazvati i čuvarima prostora jer djeluju upravo tako - štede mjesto u ormaru za druge, možda veće stvari.

Kutija je dovoljno praktična i kompaktna da stane na svaku policu vašeg ormara, a šareni uzorci su i više nego neodoljivi!

Ovo vam možda nikad ne bi palo na pamet, ali u skladištenju cipela može vam pomoći i organizator namijenjen čuvanju dječjih pelena. S obzirom da su te torbe nešto manje, idealne su za čuvanje dječjih papučica, cipelica ili čizmica koje vaša beba trenutno ne nosi ili će tek nositi.

Kutiju za skladištenje dječje obuće možete kupiti na ovom linku.

Ako voite nositi visoke čizme, onda je ovaj stalak za njihovo držanje idealno rješenje za vas. Ne samo da ne zauzima mnogo mjesta, vizualno lijepo izgleda pa ga možete držati u hodniku ili spavaćoj sobi, a stane i u ormar.

Stalak možete naručiti ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 11:41