DIY

Šest načina kako izraditi platformu u spavaćoj sobi!

 

Urediti svoju spavaću sobu tako da bude udobna, ima dovoljno prostora za odlaganje stvari i pritom je još i lijepa pothvat je koji doista vrijedi truda jer je upravo spavaća soba prostorija u kojoj se osjećamo najopuštenije i svakodnevno se punimo energijom koja nas nosi kroz dan. Želite li svoju malu spavaću sobu u potpunosti personalizirati i prilagoditi svoj prostor kako bi bio u skladu s vašim potrebama, odlično rješenje za vaš naum predstavljaju platforme za krevet. Osim stolarske izrade povišenja po mjeri, postoji više načina na koje možete i sami izraditi platformu za spavanje i skladištenje stvari, a ovo pametno rješenje problema nedostatka prostora možete primijeniti u dječjoj ili studentskoj sobi. Pogledajte u nastavku izvrsne primjere kreveta na platformama za čiju su izradu kreativni kućni majstori iskoristili ormariće, police, komode i druge komade namještaja pronađene u Ikei!

U ovom primjeru za osnovu platforme korišteni su dijelovi Ikeinog STOLMEN sustava za odlaganje stvari, a slični elementi koje možete za tu namjenu iskoristiti su komode i ladice iz sustava NORDLI.


Dječja sobica sa slike u sebi skriva predivan krevet na platformi petrolej zelene boje koja je djelomično izrađena od dvije MALM komode s tri ladice i madraca!

Još jedan primjer elegantne platforme sagrađene na dijelovima Ikeinog STOLMEN sustava za odlaganje stvari.

Za ovaj su pothvat iskorišteni ni manje ni više nego kuhinjski ormarići! Želite li znati kako izraditi ovu veliku platformu sa skrivenim skladištem potražite upute na poveznici.


Šarmantna dječja sobica opremljena je krevetom koji je također izrađen od kuhinjskih ormarića, a svaki je element dodatno ukrašen simpatičnim dinosaurima koji služe kao ručkice!

KALLAX regal često možemo vidjeti u interijerima, a u ovom zanimljivom primjeru ti su elementi iskorišteni za izgradnju platforme kreveta u kutu prostorije!

Izvor: Apartment Therapy

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 01:43