virtualni dućan čuda

Sve tajne kupovanja na Etsyju

S ponudom koja uključuje sve - od dizajnerskih komada, šarenih rukotvorina, preuređenih starinskih komada namještaja, odlične keramike i izvrsnog odabira tkanina do raznovrsnih dekoracija za dom i vrt, Etsy je pravi virtualni dućan čuda i platforma na kojoj sve više kreativaca nudi svoje proizvode oduševljenim kupcima koji vole kupovati jedinstvene predmete iz udobnosti svoga doma. Dodamo li tome i iznimno korisnu opciju ostavljanja komentara i ocjenjivanja pružene usluge, kupci mogu biti sigurni da će naručeni proizvodi zaista zadovoljavati visoke standarde kvalitete. Naravno, kao i na brojnim drugim platformama za kupnju stvari preko interneta, na raspolaganju nam stoji iznimno velik broj prodavača, što otežava i usporava pronalaženje onog savršenog predmeta koji bi bio idealan dodatak vašem uređenju, pa ako ste tek nedavno ušli u svijet online platforme Etsy za prodaju predmeta svih vrsta, oblika i namjena, dobro će vam doći ovih nekoliko korisnih savjeta kako pronađi upravo ono što tražite. Evo kako pronaći najbolje stvari na Etsyju!

Izravna komunikacija s prodavačem

Odlična je značajka Etsyja što na njemu kupujete od stvarnih ljudi s kojima možete izravno razgovarati o proizvodima koje razmatrate. Ne samo da od njih možete saznati sve što vas zanima o odabranom predmetu nego i mnoge predmete možete prilagoditi svojim željama i potrebama. U razgovoru pritom uvijek možete tražiti popust, pogotovo ako kupujete više komada. Uvijek se isplati pitati!

Pretraživanje pomoću filtra

S obzirom na gomilu proizvoda koji su nam ponuđeni na Etsyju, lako se pomalo izgubiti u svom tom izboru. Pogotovo ako pomislite da je na Etsyju dostupno više od 45 milijuna pojedinačnih predmeta! U potrazi za pravom stvari, puno vam mogu pomoći filtri jer što ste konkretniji prilikom korištenja tražilice, to ćete dobiti kvalitetnije rezultate. Pretraživati možete prema cijeni, a primjenom filtara lokacije prodavača možete otkriti brojne skrivene kreativce iz vaše okoline za koje niste ni znali da postoje.

Etsy elektronička pošta

Prema pretraživanjima koja ste vršili na stranici Etsy na svoj email možete dobiti prijedloge predmeta koji bi mogli biti u skladu s vašim ukusom i afinitetima, a pritom ćete u svoj sandučić dobiti i izdvojene trendove i nove predmete koje biraju urednici Etsyja kao zanimljive i vrijedne pažnje. Pažnju obratite i na osobne blogove kao što je My Paradissi koji znaju objavljivati tjedan izbor odličnih proizvoda pronađenih na Etsyju.

Označite Etsy prodavače koji vam se sviđaju

Dok pretražujete Etsy označite ikonom srca one prodavače koji su vam zanimljivi, iako trenutno ne planirate ništa od njih kupiti. Što ih više označite, to će vam se veći izbor predmeta koji bi vam mogli biti lijepi pojavljivati na glavnoj stranici Etsyja. Pritom imate opciju i skrivanja svojih popisa favorita među proizvodima kako slučajno ne biste pokvarili iznenađenje svojim prijateljima koji vas prate na Etsyju.

Pratite Etsyjev blog

Svakodnevna inspiracija za poklone i uređenje skriva se na blogu koji održavaju urednici Etsyja. Oni izdvajaju popularne prodavače pod nazivom Featured Shop, kao i one prodavače s najboljim recenzijama i najboljim proizvodima kako ne biste propustili odlične prijedloge za kupnju. Tako možete otkriti jedinstvene kreacije i umjetnike, saznati njihove priče, pratiti trendove i biti u tijeku s inovacijama.

Instalirajte si Etsy aplikaciju

Produžetak online platforme koju inače pretražujete na računalu aplikacija je Etsy, koja vam omogućuje da dogovarate kupnju i kupujete u pokretu, uspoređujete cijene s ponudom u dućanima i pretražujete što ima nova kod vaših najdražih prodavača dok čekate u redu ili putujete tramvajem. Odlična opcija za one koji mobitel nikad ne ispuštaju iz ruke, a pritom vole kupovati preko interneta.

Izdvojeno iz Etsy ponude:

Etsy korisnik - Minda Living

Etsy korisnik - Calvill

Etsy korisnik - One of Many

Etsy korisnik - Katy Skelton

Etsy korisnik - Damask & Dentelle

Etsy korisnik - Como Metal Works

Izvor: My Domaine

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. ožujak 2024 08:02