5 sjajnih rješenja

Tajna uvijek čistih domaćinstava

Vrijeme je da organizirate sve proizvode za čišćenje!

Zanima vas koji je ključ uvijek čistih domaćinstava? Imaju pribor za čišćenje organiziran i lako dostupan. Ako je vaše krpe od mikrovlakana i višenamjenske čistače teško pronaći, čistit ćete rjeđe i još više se frustrirati. Umjesto da svoje zalihe sredstava za čišćenje držite skrivene tko zna gdje u ormaru, izgubljene (ili ulažete u skupa rješenje za organiziranje), isprobajte jednu od ovih jednostavnih, a opet učinkovitih metoda.

Foto: Joe Lingeman

1. Objesite organizator cipela preko vrata ostave.

Viseće potrepštine za čišćenje smještene u organizatoru cipela s prozirnim džepovima izvrsna je ideja jer brzo i jednostavno možete vidjeti i pronaći sve što vam treba. Ako nemate vrata ostave ili ostavu, razmislite o vratima ormara za kapute, ormara za posteljinu ili podrumu.

Foto: Joe Lingeman

2. Uložite u policu ispod sudopera.

Većina nas pohranjuje sva svoja sredstva za čišćenje ispod kuhinjskog sudopera. Nema u tome ništa loš, ali često smo svjedoci prizora kaosa u kojem je nemoguće bilo što brzo pronaći. Ovaj fiksni stalak za pohranu ispod sudopera može poprimiti razne oblike, proširiti se i smanjiti ovisno o tome koliko vam prostora za pohranu treba i što želite pohraniti. Uz to, može se smjestiti oko cijevi ispod sudopera, a udvostručit će vaš prostor za pohranu, tako da ćete konačno imati sve pregledno složeno i na dohvat ruke. Kupi ovdje.

Foto: Joe Lingeman

3. Iskoristite ikonski Ikein držač za plastične vrećice.

Pokazalo se da je ovaj držač plastičnih vrećica dobar za više stvari! Nakon što ga pričvrstite na zid, možete objesiti gotovo bilo koju bocu s raspršivačem ili četku u praznu rupu, a unutar nje pohraniti krpe, rukavice ili, da, vrećice. Kupi ovdje.

Foto: Joe Lingeman

4. Instalirajte čvrstu šipku.

Još jedna dobra i brza ideja za mali prostor ispod vašeg sudopera. Ugradite čvrstu šipku i na nju objesite boce s raspršivačima! Sada ćete moći u trenu do najdražeg višenamjenskog čistača.

Foto: Devon Jarvis

5. Nabavite kolica na kotače.

Ako želite da dio opreme za čišćenje bude s vama u svakoj prostoriji, ali ne želite nositi ogromnu kantu, onda ćete poželjeti nešto s kotačima. Kolica s odjeljcima za odlaganje savršeno su rješenje za organiziranje bilo čega, od boca sa sprejevima i krpa do papirnatih ručnika i većih boca deterdženta. Za organiziranje manjih predmeta u kolicima, samo dodajte manju košaru! Kupi ovdje.

Foto: thekitchn.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 22:13