KADA VAM DOSADI UREĐENJE

U 6 koraka do ugodne promjene u dnevnom boravku uz minimalan budžet

 Dominic Blackmore
 

Nije neobično da vam s vremenom vaš dnevni boravak postane običan i poželite napraviti veliku promjenu. Međutim, što ako trenutno niste u mogućnosti izdvojiti veliku količinu budžeta za preuređenje? Donosimo vam sedam ideja koje su stvorene za male budžete, a zajedno čine veliku razliku u vašem dnevnom boravku.

1. KORAK: Izbacite nepotrebne stvari iz dnevnog boravka

Zamislite koliko biste prostora imali i koliko bi vaš interijer bio prozračniji da se riješite nepotrebnih stvari koje samo sakupljaju prašinu, a stoje tamo jer ste ili zaboravili na njih, ili ih čuvate "za svaki slučaj". Kako bismo vam pomogli s odlukom o tome koje stvari izbaciti iz dnevnog boravka napravili smo i popis koji možete pročitati ovdje.

Collin Pole

2. KORAK: Unesite novi miris u svoj dnevni boravak

Savjetujemo vam da se odlučite za velike mirisne svijeće koje će, osim mirisne funkciije, imati i dekorativnu. Ako je vaš interijer uglavnom jednobojan, svijeće u kontrastnim bojama će ga dodatno oživjeti.

Dominic Blackmore

3. KORAK: Preuredite svoj stolić u dnevnom boravku

Ako je vaš stolić prepun nepotrebnih papira i ostalih sitnica, vrijeme je da ga pospremite i promijenite raspored na svom stoliću kako bi izgledao stilizirano i organizirano. Ako niste sigurni kako biste to napravili, pročitajte članak o tome kako urediti stolić u dnevnom boravku.

Simon Bevan

4. KORAK: Osvježite ukrasne jastučiće

Dodajte nekoliko novih ukrasnih jastučiča na svoj kauč ili fotelju. Pri tome vam savjetujemo da se odlučite za različite jastučiće s uzorcima ili one jarkih i pastelnih boja.

Polly Eltes

5. KORAK: Postavite lampice

Lampice ne trebaju biti rezervirane samo za zimske dane. Izvadite ih iz kutija i postavite na zid, komad namještaja ili u staklenku. Navečer će stvoriti ugodnu atmosferu i unijeti dašak topline u vaš dnevni boravak.

living4media

6. KORAK: Uklopite svježe cvijeće

Odaberite svoje omiljeno cvijeće i stavite ga u vazu na stoliću u dnevom boravku. Ovaj detalj će odmah osvježiti vaš prostor. Savjetujemo vam da se odlučite za sezonsko cvijeće, a popis najljepšeg sezonskog cvijeća možete pronaći ovdje.

Izvor: idealhome.co.uk

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 07:19