Donosimo izvrsna rješenja

U potrazi ste za idealnim namještajem za svoj mali dom?

 

Mali stanovi predstavljaju veliki izazov, pogotovo ako svoj prostor želimo kvalitetno urediti i namjestiti praktičnim, ali atraktivnim komadima namještaja. Pobjednička kombinacija svima nam je već jasna - namještaj po mjeri, komadi koji ispunjavaju više od jedne funkcije, koji se sklapaju, sastavljaju i rastavljaju te se tako prilagođavaju našim potrebama i uvjetima u kojima živimo. Odličan dizajn, kvaliteta materijala i praktičnost ključni su uvjeti koje namještaj u malom stanu mora zadovoljavati, a pogledajte u nastavku izvrsne primjere koji će vas nadahnuti u potrazi da idealnim namještajem za svoj mali dom.

Krevet koji služi i kao skladište - u malim prostorima veliki komadi namještaja nisu baš uvijek idealno rješenje, no krevet je jedan od onih elemenata bez kojeg jednostavno ne možemo. Zato je korisno odabrati model koji osim što služi za odmor ispunjava još jednu funkciju, odnosno ima spremište za posteljinu ili bar police u koje je moguće pospremiti i koju knjigu.

Sklopivi stolovi osim u malu blagovaonicu vaš prostor mogu pretvoriti i u mali ured! Ovaj drveni model iz Urban Outfittersa savršen je primjer visećeg stola koji se može zatvoriti, a funkcionira i kao polica na koju možete slagati ukrase. Dopadljiv model sa slike s razlogom je rasprodan, a sličan model možete pronaći ovdje.

Mali stanovi koji imaju tek čajnu kuhinju i većinom su namijenjeni studentima i dalje mogu izgledati odlično, pogotovo ako umjesto klasičnog hladnjaka imaju jednu od njihovih efektnih mini-verzija u jarkim bojama! Ovakav bi mali hladnjak stao u studentsku sobu, smočnicu ili kuhinju, a oslobodio bi dovoljno prostora za postavljanje praktičnih polica za kućanske potrepštine. Primjer sa slike možete pronaći na poveznici.

Elegantna kuhinjska polica uvijek dobro dođe za odlaganje naše najdraže šalice za kavu, ukrasa i drugih kuhinjskih potrepština! Sličan primjerak potražite na poveznici!

Ova praktična vješalica za kapute funkcionira i kao stalak za biljku, svojevrsna polica i prostor za vješanje odjeće i kišobrana pa je stoga idealno rješenje za male hodnike u kojima nema prostora za puno stvari. Potražite ju na ovdje.

Mali stanovi često imaju i podjednako male balkone na kojima ima prostora tek za najnužnije - dvije stolice, koju biljku i ovakav fleksibilan stolić!

Toaletni stolić sa skriveni prostorom za odlaganje pomoći će vam organizirati svoj nakit i šminku za tren oka! Potražite sličan model ovdje.

Kada se radi o multifunkcionalnim komadima, polica koja ujedno služi i kao stol za računalo odličan je način kako stvoriti mali prostor za rad u svom stanu. Helix Acacia stol sa slike izgleda odlično, a možete ga pronaći ovdje.

Naš hodnik nije uvijek lako održati urednim, pogotovo ako ste ljubitelj cipela! Viseća stalaža pravo je rješenje kako osloboditi pod od brojnih cipela i pritom izložiti sve modele za lakše biranje. Postavite ovakve police na zid i prostor vašeg hodnika odmah će izgledati urednije.

Ogledalo s ljestvama koje možete nasloniti na zid bez bušenja rupa, a koristiti za vješanje odjeće, torbi i nakita izgledat će odlično u kutu vaše spavaće sobe. Ovaj je model je iz Urban Outfittersa.

Ovaj stolić se može pomicati, dizati, spuštati i prilagoditi svim vašim željama i potrebama kako biste uspješno pretvorili svoju spavaću sobu ili boravak u mali ured.

Stolić sa slike funkcionira i kao praktični držač za vaše najdraže časopise. Slaganjem brojeva unutar metalnog okvira ovog stolića vaš će prostor izgledati urednije, a vaši će vam časopisi biti uvijek na dohvat ruke.

Metalni stalak na kotačićima sa slike stao bi i u najmanju kupaonicu, a odličan je za odlaganje ručnika i higijenskih potrepština. Sličan primjer potražite ovdje.

Ovaj viseći noćni ormarić, osim prostora za čašu i odlaganje sitnica, ima i praktični stalak za knjige i časopise, a izgleda jednostavno i efektno. Potražite ga na poveznici.

Vjerovali ili ne, stol sa slike možete donijeti u torbi i za čas ga složiti gdje god se nalazili! Iznenadni piknik na travi od sada može izgledati puno elegantnije, pogotovo ako spojite nekoliko ovakvih modela.

Izvor: Domino

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 14:01