EVO ŠTO SAVJETUJU PROFIĆI!

Učimo vas kako postati pravi kućni majstor!

Zagreb, 021018. Mali kucni radovi koje mozete napraviti sami.
Majstor Krunoslav Flegar pokauje popravke u koracima.
Na fotografiji: odstopavanje sudopera.
Foto: Tomislav Kristo / CROPIX
CROPIX

 

Renoviranje, adaptiranje, uređenje kuće ili stana, ali i svakodnevno održavanje životnih prostora velik je izazov za sve nas. Vrata koja škripe i rasklimani ormarići na popravak ponekad čekaju danima, tjednima i mjesecima, a jednako toliko odgađamo i postavljanje karniša ili, primjerice, bušenje rupe u zidu kako bismo napokon ovjesili sliku koju smo dobili na dar. Odgađanje obavljanja ovih ili sličnih malih kućnih radova često se događa zbog nedovoljnog znanja ili, pak, straha od neuspjeha. Kako bismo svladali osnovne korake održavanja kućanstva, pronašli smo ljude kojima su popravci svakodnevica, a njihovo znanje i sposobnosti "spašavaju" sve one kojima odštopavanje odvoda, bušenje zidova ili popravak vodokotlića nisu aktivnosti u koje se usude upuštati.

Zagreb 011018.
Radovi u kuci pokazao je u fazama izrade Gospon Majstor. Vise o njemu na www.gosponmajstor.hr.
Pokazao je postavljanje karnise za zavjesu, montiranje drzaca za rolo papir u wc-u, ozracivanje radijatora, postavljanje zidnog sata i montaza i fikacija garderobnog ormara.
Foto: Berislava Picek/ CROPIX
CROPIX
 

Savjete smo potražili kod naših čestih suradnika, ekipe iz tvrtke Izgradnja Bolanča, a razgovarali smo i sa zagrebačkim majstorima Daliborom Vukojevićem i Krunoslavom Flegarom.

Što smo sve saznali i kojim su nas trikovima naši majstori podučili, doznajte u novom broju magazina D&D, koji izlazi u nedjelju, 21. listopada.

Izdvajamo

Iz drugih medija