Impresivno!

Kao nova novcata: Riješite se tvrdokornih mrlja u kuhinji uz pomoć ovog proizvoda za aute

 Callum Hill, Unsplash
Znate onaj fin osjećaj pod prstima kod potpuno nove ploče štednjaka i drugih kuhinjskih uređaja?

To je rezultat koji vas očekuje. Svi oni koji su isprobali ovaj trik kažu da su u istom trenutku ostali impresionirani - očišćena površina postane automatski blistava. Zanimljivo je da to nije jedina prednost. Ako ste od onih koji ne vole odmah čistiti, to vas više ne treba brinuti. S obzirom na to da pruža dugotrajnu zaštitu čak tjedan ili dva tako i štiti površine od svih novonastalih mrlja. Jednostavno s papirnatim ručnikom otklonite kakav god se nered stvorio na površini. Vjerujte nam trebat će vam samo tren za to.

image
Ashley Poskin

Riječ je o vosku za auto. Ponekad i zaboravimo da postoji, većina nas vjerojatno nije nikada ni nanijela vosak samostalno. Ponekada se pitamo tko to uopće koristi? Ali kada smo naišli na informaciju da se može koristiti i u kućanstvu, morali smo to podijeliti s vama. Naša prva misao je bila je li to uopće sigurno? Hoće li nakon što upalimo, primjerice, štednjak, cijela kuhinja eksplodirati? Da vam kratko odgovorimo, ne vaša kuhinja neće eksplodirati.

image
GETTY IMAGES

Vosak štiti automobil od UV zračenja i sprječava izbljeđivanje. Također štiti boju automobila od ptičjeg izmeta, a većina ih je rađena na biljnoj bazi te su pomiješani s drugim spojevima kako bi bili mazivi. Postoje i druge razne vrste na različitim bazama, ali mi bismo svakako preporučili ovaj na biljnoj osnovi.

image
Ashley Poskin

Prije svega potrebno je dobro očistiti površinu uređaja. Prepuštamo vama na izbor kako ćete to učiniti, što se tiče prirodnih načina savjetujemo vodikov peroksid i sodu bikarbonu. Kada ste jednom temeljito počistili nanesite vosak po uputama koje se nalaze na ambalaži. Prvo lagani sloj nanesite spužvom, a nakon toga ispolirajte uz pomoć papirnatih ručnika.

Vosak štiti automobil od UV zračenja i sprječava izbljeđivanje, također štiti boju, vaš štednjak, a i druge kućanske uređaje

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
13. travanj 2024 09:27