chic uređenje za noć vještica

URADI SAM Elegantne bundeve

 

Osim strašnih i veselih bundeva, svoj dom možete ukrasiti i bundevama u nadasve elegantnom izdanju. Crna, bijela, zlatna i puderasto ružičasta idealna su kombinacija za dojmljivi efekt špricanja uz pomoć kojeg možete dobiti divan dekorativni element za vaš stol ili policu u vašem domu. Kako napraviti ove predivne bundeve pogledajte u video, a detalje saznajte u nastavku teksta!

Potrebni materijali

Bundeve različitih veličina i oblika
Bijela akrilna boja (mat)
Crna akrilna boja (mat)
Zlatna akrilna boja (mat)
Ružičasta akrilna boja (mat)
Veliki kist s čvrstom dlakom
Zdjelice za boje
Novinski papir za zaštitu

Postupak

Odaberite koja će vam bundeva biti koje boje te ih obojite! Predlažemo da najveća bude ružičasta:) Kod nježne ružičaste i bijele boje često je potrebno nanijeti više slojeva kako osnovna narančasta boja bundeve ne bi probijala.

Budite pažljivi i strpljivi, pričekajte da se svaki sloj u potpunosti osuši prije nanošenja idućeg. Ako ste u žurbi, poslužite se sušilom za kosu kako biste ubrzali postupak. Kada su vaše bundeve suhe, smjestite ih na pod koji ste zaštitili s puno novinskog papira.

Boje koje ćete koristiti za špricanje malo razvodnite da bi se lakše s njima rukovalo. Iskoristite rub zdjelice za boju da biste zašpricali bundevu.

Za dojmljiv efekt uronite prste u boju i špricajte po bundevi. Pustite mašti na volju i dajte si oduška jer će učinak biti fantastičan! Pustite da se sve dobro osuši i s ponosom izložite ove minimalističke bundeve u svom prostoru.

Izvor: Homey Oh My

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 21:01