MOJA KUĆICA, MOJA SLOBODICA

Uradi sam neodoljivi Teepee krevet!

 

Nova godina donosi nove ideje i listu želja, zadatak i odluka zbog koih ćemo biti sretniji, zdraviji, bolji i zadovoljni sami sobom. No, često su zapravo najbolji trenuci u životu oni kada si dozvolimo da malo iskočimo iz okvira i poput zaigrane djece luckasti i znatiželjni započnemo novi kreativni projekt kojim ćemo kvalitetno ispuniti vrijeme djeci, ali i sebi na zadovoljstvo svih ukućana.

Danas vam donosimo jedan izvrstan uradi sam projekt iza kojeg stoji Sarah iz Hello Bowsersa. Riječ je o Teepee ručno izrađenom krevetu, i to na kotačima. Komadu namještaja kojemu niti jedno dijete ne može odoljeti.

Inače su indijanski šatori, originalnog imena Teepee (Tipi), sjajno rješenje za maštovitu igru u ograničenom, zatvorenom prostoru 'wow', ali ako mu još dodate krevet s kotačima, onda je to 'wowee'. Teepee krevet je mjesto za skrivanje, tematsko igranje, za ušuškavanje čitanje knjiga i slikovnica, ili za što god vam padne na pamet, i vjerujte nam, sva djeca ga obožavaju.

Sarah je jedna od onih osoba koja ima sposobnost pronalaženja skupih stvari, koje si ne može priuštiti. Ne mislimo pritom na Jimmyja Choo cipele ili novi Maserati. Nju privlače naizgled jednostavni svakodnevni predmeti, za koje morate izdvojiti pravo malo bogatstvo.

Ovog je puta uočila 2000 $ vrijedan Teepee dječji krevet na kotačima ,koji je odlučila sama dizajnirati, a rezulata je remek-djelo na fotografijama. Iako na svojoj stranici ne sponje koliko je vremena i novaca izdvojila za projekt, ponos koji je osjećala prilikom izrade ove Teepee kućice s krevetom, mora da je neprocjenjiv.

Kompletan tutorijal korak po korak potražite ovdje.

Ostale projekte potražite na Hello Bowsers

Foto: Hello Bowsers

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
31. ožujak 2024 20:11