DETALJI KOJI PLIJENE POZORNOST

Uradi sam ove genijalne predmete za kuhinju

Ove upečatljive predmete možete izraditi i sami u tren oka!

S dolaskom hladnijeg vremena sve češće biramo ostati u toplini svoga doma umjesto da lutamo po gradu što znači da je došlo idealno vrijeme za male kućne projekte koji će učiniti naš dom još privlačnijim i zabavnijim. S kuhinjom kao nezaobilaznim mjestom za obiteljskog druženja možemo se zaista poigrati pa zamijeniti dosadne i jednolične predmete koje imaju svi sa šarmantnim rukotvorinama koje smo izradili sa svojom obitelji. Nadahnite se ovim jednostavnim idejama i stvorite upečatljive detalje za kuhinju na koje ćete biti posebno ponosni.

Nove daske za rezanje

Klasične daske za rezanje možete pretvoriti u zanimljiv detalj uređenja tako što ćete ih razrezati i time dobiti nove oblike efektnog izgleda. S ovim jednostavnim projektom gotovi ste za 10 minuta, a rezultat će izgledati odlično! Kako to izvesti saznajte na poveznici!

Elegantni držač za krpe

Zamijenite nespretni držač za ručnik s elegantnijom verzijom od mjedi koji možete izraditi jednostavnim savijanjem tanke mjedene šipke.



Lijepi podmetači za čaše

Podmetači koji štite vaše površine od štete i prljavštine predstavljaju najjednostavniji način kako uljepšati svoju rutinu ispijanja kave ili čaja, a izraditi ih možete od špage, ukrasnih drvenih kuglica ili pak posebno izrezanog drva koji ste dodatno obojili.

Osvježite dosadni pladanj

Ne oduševljava vas pladanj koji imate i želite ga osvježiti? Poslužite se epoksi smolom i pomoću raznolikih predmeta stvorite uzroke na površini pladnja koje ćete potom preliti epoksijem. U odličnom primjeru sa slike korišteni su umjetni listovi monstere koji su izgledaju sjajno na bijeloj podlozi pladnja. Izradite ga već ovaj vikend!

S malo boje stvorite razigrane kuhinjske alate

Drške svojih drvenih ili plastičnih kuhača i pribora za salatu obojite veselim bojama i ukrasite uzorcima, a razveselit će vas kad god ih uzmete u ruku. Bit ćete gotovi za čas, a sve korake potražite na poveznici.

Od običnih čaša do profinjenih detalja

Otvorene police u kuhinji savršeno su mjesto gdje možete izložiti svoje lijepo posuđe, a neka vaše čaše budu jedan od tih izvrsnih detalja. Čaše s fotografije ukrašene su listićima zlata koje se može nabaviti u dućanima s umjetničkim potrepštinama, a kako ih možete rekreirati saznajte na linku.

Dodajte mramorni uzorak drvenim zdjelicama

Drvo je lijep i topao materijal, no ako želite svoje zdjelice od drva podići na višu razinu, dodajte im odličan mramorni uzorak! Za to će vam trebati samo lakovi za nokte i malo tople vode - evo kako to možete izvesti.

Ukrasite svoj bijeli mužar s malo boje

Za ovaj će vam pothvat trebati kist i boje za porculan u vašim najdražim nijansama i možete početi s oslikavanjem. Saznajte kako ukrasiti porculansko posuđe na poveznici.

Nadogradite svoje obične zdjelice drvom

Kombinacija drva i porculana u različitim bojama izgleda odlično, a možete ju dodati u svoj dom u obliku upečatljivih zdjela za posluživanje. Izradite prateći korake iz ovog jednostavnog tutorijala.

Stvorite vesele podmetače od tkanine

Bojanje tekstila još je jedan kreativni pothvat koji će vas dobro zabaviti, pogotovo ako u dućanima ne možete pronaći platnene ubruse ili podmetače koji vam se zaista sviđaju. Poslužite se ovim tutorijalom kako biste stvorili svoje nove kuhinjske podmetače.

Izradite nove ubruse od najdraže tkanine

Ako ste pronašli tkaninu koja vam se zaista sviđa i želite od nje izraditi podmetače, ubruse ili krpe s resicama, bacite se na posao i izradite ih ovako.

Izvor: Apartment Therapy

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. travanj 2024 23:02