SUŠENJE ODJEĆE

Više nema potrebe za sušilicom! Pronašli smo čak tri grijana stalka za sušenje odjeće

Sušenje odjeće tijekom hladnijih mjeseci može biti prava gnjavaža ako nemate sušilicu rublja
Aldi

Naravno, ništa se ne može usporediti sa sušenjem rublja vani za sunčana vremena na blagom povjetarcu, ali nažalost naša klima to uvijek ne dopušta, a ako živite u izgrađenom području s ograničenim zelenim površinama i lošom kvalitetom zraka, ionako nikad nije opcija, zar ne?

Sklopivi, lako prijenosni električni grijani stalak za sušenje odjeće pomaže ako nemate mjesta za smještaj velike bijele sušilice za rublja. Također, izuzetno je lukava kupovina za sve iznajmljivače koji ne žele ulagati u sušilicu za rublje dok žive u privremenom smještaju, ali su umorni od gledanja vlažnih ručnika i sitnica razbacanih po radijatorima.  

Uz to, ne samo da sušenjem na grijanom stalku možete produžiti životni vijek vašim najdražim odjevnim predmetima, već je i bolji za okoliš, a vjerojatno i jeftiniji. 

U svakom slučaju, ako bismo mogli birati, sušilicu rublja bismo koristili za ručnike i posteljinu, a električni grijani stalak za sušenje vunenih i svilenih odjevnih predmeta, koje smo prethodno nježno oprali u kadi.  

Ako vam je dosta vješanja ručnika i gaćica po radijatorima, a haljina ispod tuša da se osuše, pogledajte naš izbor najboljih grijanih stalaka za sušenje!

image
Lakeland Dry

1. LAKELAND DRY: TRODIJELNI GRIJANI STALAK ZA SUŠENJE S NAVLAKOM, CIJENA 1.400,00 KN, LAKELAND

Zašto nam se sviđa: dodavanjem prozračne navlake ubrzava se proces sušenja

Ovaj trodijelni grijani stalak idealan je za veliku obitelj ili nekoga s velikom garderobom. Na njega možete smjestiti do 15 kg mokrog pranja i nudi 21 metar prostora za sušenje, a brzo suši sve materijale, zahvaljujući pametnoj navlaci koja zadržava toplinu.  Dovoljno je visok za vješanje dugih predmeta poput hlača i ručnika, a prilagodljive prečke znače da možete položiti do šest stvari ravno za brzo sušenje. Također, oko četiri do pet sati treba da se osuše lakši materijali; i 10-12 sati za teže. 

image
Lakeland Dry

Prilično je lagan (7,7 kg), a ručka za nošenje korisna je ako jedinicu trebate premjestiti u drugu sobu. I unatoč tome što je jednom postavljen prilično velik, presavija se ravno i kompaktno do 8 cm, tako da je zgodan za pohranu. 

image
Dunelm

2. DUNELM GRIJANI STALAK ZA SUŠENJE, CIJENA 790,00 KN, DUNELM.COM

Zašto nam se sviđa: ima dodatak za sušenje obuće. 

Također ima tri reda i može primiti do 15 kg mokrog pranja (slično kao model Lakeland gore).

image
Dunelm

Ima osvijetljeni prekidač za uključivanje / isključivanje koji je jednostavan za upotrebu, a grijani nosači za cipele pokazali su se posebno korisnim za sušenje mokre obuće.

Dimenzija je 73 x 66 x 135 cm i dobro suši odjeću, ali treba više vremena jer gubi više topline. Dakle, ako je Lakelandu trebalo četiri do pet sati da osuši majice, ovom treba osam sati.

image
Argos Home

3. ARGOS HOME GRIJANI STALAK ZA SUŠENJE, CIJENA 330,00 KN, ARGOS

Zašto nam se sviđa: Kompaktan je i lako se skriva.

Krilati dizajn dobro funkcionira za vješanje košulja i za polaganje stvari na ravno. Idealan je za jednu osobu ili par, ali nije  za obitelj.

image
Dunelm

Otvara se ravno i vodoravno, dimenzija je 93 x 84 x 54 cm i može primiti do 10 kg mokre odjeće i prostora za sušenje ima 11,5 metara. Kada se zatvori, najlakši je i najtanji za čuvanje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. listopad 2020 04:58