TAKO MALO NAM TREBA

Znate li koju aktivnost u domu ne možete izbjeći, a znatno utječe na vaše raspoloženje? Tko je glavni krivac za vaš osjećaj sreće?

Što sve doista utječe na osjećaj sreće? 

Postoje brojna istraživanja i precizan popis svakodnevnih stvari koje nam popravljaju raspoloženje, poput plivanja u moru, buđenja u sunčano jutro, lijepa poruka voljene osobe, maženje..., samo treba otvoriti oči i srce i vidjeti ih. Može to biti iznenadni susret s prijateljem iz djetinjstva o kojem često razmišljamo, ali smo izgubili svaki kontakt, ili slučajno pronađena novčanica od sto kuna u kaputu, koji smo zadnji put odjenuli prošle zime. Sve su to lijepe situacije koje mogu oraspoložiti značajan postotak ljudi, ali, nažalost, na njih nemamo nikakav utjecaj.

Međutim, postoje pojedinci koju su zadovoljni, sretni i ispunjeni zahvaljujući dobrim navikama koje su usvojili, koji dočekuju svaki novi dan s osmijehom! Vjerovali ili ne, ali istraživanja su pokazala da su najsretniji svi odmorni i naspavani ljudi. Leći u krevet presvučen u svježu i mirisnu posteljinu jedan je od primarnih načina na koji možemo utjecati na vlastiti osjećaj sreće. Budimo realni, često je spavaća soba (krevet) dio doma kojem neopravdano posvećujemo najmanje pažnje, a zapravo je uz toalet prostorija bez koje ne možemo živjeti. U nastavku donosimo kratku anketu koja vam će vam pomoći da stvorite vlastitu oazu mira u koju ćete rado svako veće lijegati i s osmijehom se sretni buditi. Sretno!

Dobar san je od izuzetne važnosti za zdravlje i kvalitetu života, stoga vas pozivamo da odaberete zdrav san uz Meblo Trade proizvode za zdravo spavanje!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 18:52