NE PROPUSTITE

D&D JOŠ DANAS (PONEDJELJAK 19.2.) NA KIOSCIMA: Uz novu dozu inspiracije, novi interijeri i nova nagradna igra!

PLUS Osvojite noćenje u sjajnom glamping centru u Sloveniji

Veljača je prevrtljiv mjesec. Pogotovo sada kada se vrijeme mijenja iz dana u dan. Malo sunce, malo kiša, malo snijeg... A takvo je onda i naše raspoloženje, zar ne?

Zbog toga ovaj mjesec treba nam velika inspiracijska injekcija dobrih interijera i prostornih ideja. Redakcija časopisa D&D u novom broju za vas je pripremila brojne kreativne teme. Prije svega, tu je ono što najviše volimo - divni hrvatski stanovi i kuće koje vjerno posjećujemo iz mjeseca u mjesec.

Domaći stanovi

Ovaj put otvaramo vam vrata minimalističkog doma arhitektice Helene Alfirević Arbutine u Brezovici. Njezin stan nalazi se u obiteljskoj kući, a poznata domaća arhitektica nekoliko ga je puta mijenjala, nadograđivala i upotpunjavala. Finalnim rezultatom ćete, vjerujemo, biti i više nego zadovoljni. Posjetili smo i stan jedne zagrebačke obitelji koji je sve samo ne običan. U njemu su, naime, brojni vrijedni komadi namještaja i detalja koje je ova obitelj skupljala godinama. Ukratko, autentičan dom koji vrijedi pokazati.

Kao temu broja obradili smo jednu od najčešćih interijerskih dilema - prazan zid. Što s njim? Priznajte, koliko puta ste se to zapitali? Istražili smo što sve ima po tom pitanju na tržištu i imamo za vas odlične vijesti. Ima svega! Prazan zid je vjerojatno jedna od najlakših i najupečatljivijih prostornih transformacija koju možete izvesti i to po svom guštu, ukusu, uvjetima i potrebama. Od tapeta, boja, zidnih naljepnica, 3D panela pa sve do handmade ukrasa i vertikalnog zidnog vrta. Sve to može krasiti vaš zid. Saznajte na koji način je najbolje to napraviti. Učimo vas i kako pravilno složiti galeriju slika na zidu poput profesionalca, a upoznajemo vas i s brojnim kreativcima koji rade savršene zidne dekoracije.

Shopping patrola

No, ni to nije naravno sve. I ovaj mjesec obišli smo sve domaće trgovine i pronašli najbolje proizvode za dom, a Ina Štukar Marković iz brenda My Green Home pokazala nam je kako u nekoliko lakih koraka možemo od obične vješalice dobiti genijalnu kućnu dekoraciju.

Na kraju, drago nam je što možemo reći da smo za vas pripremili super nagradni natječaj. Pišite nam i osvojite noćenje u najboljem regionalnom glamping resortu Chateau Ramšak u Sloveniji i vrijedan porculanski set beogradskog brenda Boya Porcelain.

Sve ovo, ali još i brojne druge zanimljive teme čekaju vas u novom broju časopisa D&D koji izlazi ovu nedjelju (18.2.) uz Jutarnji list. Ne propustite svoju omiljenu mjesečnu dozu interijerske inspiracije!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 14:11