Regija

Rakić prokomentirao borbu Edwardsa i Diaza pa podijelio fanove u komentarima: ‘Što ti to pričaš?!‘

Aleksandar Rakić
 Vaughn Ridley/Getty images/Profimedia
Srpsko-austrijski borac sve je aktivniji na društvenim mrežama

U posljednje vrijeme jedan od boraca koji putem Twittera komentiraju UFC priredbe je i Aleksandar Rakić. Jedan od najboljih poluteškaša svijeta pokušava na taj način biti što relevantniji te tako doći do pratitelja među fanovima.

I on je tako pratio UFC 263 priredbu, a posebno ga se dojmila borba Leona Edwardsa i Natea Diaza. Ako ste pratili priredbu, mogli ste vidjeti što se dogodilo. Edwards je na račun vrlo dobre, ali ne toliko atraktivne taktike, 24 minuta kontrolirao situaciju, da bi samo trenutak nepažnje doveo do problema. Udarac koji je Diaz pogodio ozbiljno ga je uzdrmao te je teškom mukom dočekao kraj borbe u kojoj je slavio čistom i jednoglasnom sudačkom odlukom.

Ako ćemo suditi po onome što je Rakić objavio na Twitteru, čini se kako ga se taj Diazov posljednji napad izuzetno dojmio.

"Leon je dobio odluku, Nate je dobio borbu", napisao je Rakić, nedugo nakon čega su krenuli komentari.

Njih je bilo svakakvih, od onih koji su se s njim složili pa do onih koji nisu mogli shvatiti što "Rocket" svojom objavom želi reći.

"Nate je bio izbrisan 95 posto borbe, što ti to pobogu pričaš", glasio je jedan od prvih, ali bilo je onih i koji su se složili.

"Najjači opstaju. Čak i unatoč tome što je Edwards pobijedio, on nije bio dobar u šampionskim rundama., To je zabrinjavajuće za njega ako se namjerava boriti protiv Usmana", komentar je na račun Edwardsa.

"Ne bih mogao bolje niti sam reći. Nate je dobio ovu borbu", jedan je od tih koji su se složili.

Ipak, možda je najbolje poantu pogodio pratitelj koji je Rakića upitao kako bi razmišljao da je on na Edwardsovom mjestu.

"Da ti pobjeđuješ u borbi 24 minute i onda budeš uzdrman, bi li jednako tako govorio", glasilo je to pitanje za Rakića, na koje on nije odgovorio.

Rakić trenutno nema ugovorenu borbu, ali nema niti definiranu situaciju. U svoja posljednja dva nastupa savladao je Anthonyja Smitha i Thiaga Santosa te je očekivao da će to biti dovoljno za poziciju izazivača. No, onda se s pobjedom puno impresivnijom od njegovih ukazao Jiri Prochazka i trenutno on ima prednost. Rakić je tražio međusobnu borbu njih dvojice, no UFC se po tom pitanju još nije oglasio.

Linker
21. travanj 2024 15:55