Regija

(VIDEO) Ivana Habazin usred noći potpisala ugovor za veliku borbu: ‘Ne izbjegavam nikoga!‘

Ivana Habazin
 Screenshot (Instagram)/GREGORY SHAMUS/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA
Najbolja hrvatska boksačica novi bi meč mogla odraditi već 19. lipnja

Nedugo nakon što je prošle subote svladala Nanu Chakhvashvili iz Gruzije i tim putem osvojila pojas WBC Middle East prvakinje, Ivana Habazin potpisala je ugovor za svoj idući nastup.

"Upravo ovdje i upravo sada, u 3:40 ujutro, potpisujem ugovor za meč. Lokacija je Abu Dhabi, datum 19. lipnja, a protivnica Layla McCarter. Govori da je najviše izbjegavaju, a ja ne izbjegavam nikoga. Nadam se kako ovoga puta neće imati opravdanja", rekla je najbolja hrvatska boksačica uz video s potpisivanja ugovora.

Ivana i Layla nastupile su prošlog vikenda na istom eventu u Dubaiju. Obje su upisale pobjede, a o njihovom se potencijalnom susretu puno toga pisalo i prije tih nastupa.

Naime, još se u siječnju pojavila informacija da će Habazin svoj novi profesionalni nastup odraditi protiv boksačice koja je osvajala svjetske titule u čak u pet različitih težinskih kategorija, ali od tog okršaja na kraju nije bilo ništa.

Kako je sama Ivana objasnila u ekskluzivnom razgovoru s Fight Siteom, taj je susret odgađan nekoliko puta. Kako zbog određenih problema s promotorom, tako i zbog tima Layle McCarter koji se odlučio povući iz te borbe.

"Ona je 'broj 3' i želi zadržati tu poziciju te tako doći do meča protiv Jessice (McCaskill). Drugim riječima, Layla ne želi ništa riskirati, ali zato okolo priča da je svi izbjegavaju... No, ja sam prihvatila taj meč i želim boksati protiv nje, ali radi se o tome da ona ne želi protiv mene. Očito bira protivnice protiv kojih će lakše održati taj 'score'", rekla nam je Habazin još uoči svoje posljednje borbe.

Linker
24. travanj 2024 23:30