UFC

Conor McGregor se vraća! Dana White službeno je potvrdio meč između Conora i Michaela Chandlera

Michael Chandler i Conor McGregor

 Screenshot (youtube, Ufc)
Najveća MMA zvijezda ujedno će biti i jedan od trenera u novoj sezoni The Ultimate Fightera

Velike vijesti iz UFC-a konstantno dolaze. Još nakon što je Dana White svojim fizičkim sukobom sa suprugom navukao negativan publicitet na UFC, mnogi su očekivali seriju velikih vijesti.

Povratak Jona Jonesa, veliki UFC-ov event u Londonu, revanš Adesanye i Pereire, kao i meč Burnsa i Masvidala bile su itekako velike vijesti, ali najveća je došla danas. Mnogi MMA fanovi počeli su naveliko sumnjati u povratak Conora McGregora koji izbiva iz kaveza još od sedmog mjeseca 2021. godine, ali Dana White danas je otklonio sumnje.

Conor McGregor se vraća!

UFC-ov predsjednik otkrio je da će Conor i Michael Chandler biti glavni treneri sljedeće sezone TUF-a. Ne, nemojte se brinuti, neće se Conor vratiti samo u ulozi trenera. White je u nastavku obraćanja obznanio da ćemo krajem sezone gledati i međusobni obračun Chandlera i McGregora.

Prema navodima Dane Whitea, nova sezona ‘‘The Ultimate Fightera‘‘ prikazivat će se od 30. svibnja (peti mjesec) do 15. kolovoza (8. mjesec), a epizode će se prikazivati svakog utorka putem ESPN-a i ESPN+ platforme. Nije poznato kada će se točno održati samo finale sezone, a tada bi se trebali obračunati Conor McGregor i Michael Chandler unutar UFC-ovog ‘‘Octagona‘‘.

Sjajna je ovo vijest za UFC, ali i za kompletan MMA. Conor McGregor i dalje je bez sumnje najveća zvijezda u ovom sportu, a s obzirom da su mu tek 34 godine, šteta je da ga više ne gledamo u kavezu. Njegov oporavak od loma noge koji je zadobio protiv Dustina Poiriera zbilja se oduljio, ali Irac je spreman vratiti se u kavez ove godine.

Michael Chandler vjerojatno je idealan protivnik. Sjajni američki borac lake kategorije osim što je jako dobar borac, vrlo je vješt i rječit za mikrofonom. On i Conor trebali bi privući velik interes fanova tijekom cijele sezone TUF-a i čeka nas fantastična sezona koja će kulminirati spektakularnim povratkom ‘‘Notoriousa‘‘.

Linker
10. travanj 2024 20:29