UFC

Daniel Cormier: ‘Colby se još uvijek oporavlja od onako brutalnog Masvidalovog napada‘

Jorge Masvidal vs. Colby Covington 

 Louis Grasse/PxImages/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Teško je povjerovati da ga je jednim udarcem uspio toliko ozlijediti

UFC-ov komentator Daniel Cormier smatra da se Colby Covington još uvijek bori s ozljedama koje mu je Jorge Masvidal nanio kada ga je s leđa napao u restoranu i pritom mu izbio zub.

Na UFC 272 priredbi Colby Covington je pobijedio Jorgea Masvidala nakon pet rundi dominacije. Bilo je to nešto ranije ove godine, a nekoliko dana nakon samog meča Masvidal se odlučio van kaveza ponovno obračunati s Covingtonom te mu je s leđa izbio zub u restoranu u Miamiju.

Daniel Cormier je jučer prokomentirao što se događa s Covingtonom: ‘‘Colby Covington trenutno sređuje ozljede koje mu je zadao Jorge Masvidal kada ga je brutalno napao na ulici. Colby Covington se treba maknuti od očiju javnosti i raditi ono što upravo sad radi i zarađuje novac. Kapa dolje za Covingtona.‘‘

‘‘Kada ste tako okrutno napadnuti, teško vam je vratiti se i raditi ostale stvari. Colby radi ono što treba, opušta se, igra poker, zarađuje novac. To je dobra stvar‘‘, zaključio je DC.

Colby se uistinu nakon tog incidenta maknuo od očiju javnosti. Prvi put se pojavio prošlog vikenda kada je osvojio drugo mjesto na jednom poker turniru, a u kontekstu sporta se još uvijek ne oglašava. Vjerojatno čeka priliku da počne prozivati nekog od potencijalnih protivnika, a malo je i teško povjerovati da je Colby još uvijek ozlijeđen više od tri mjeseca nakon napada.

Linker
20. travanj 2024 17:12