UFC

Israel Adesanya: ‘Tko dokaže da znam išta o steroidima, dajem mu tri milijuna dolara, samo želite umanjiti moju veličinu‘

Israel Adesanya i Dana White

 LOUIS GRASSE/PXIMAGES/ICON SPORTSWIRE/NEWSCOM/PROFIMEDIA Louis Grasse/pximages/icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Kaže da je uvjeren da ti koji ga prozivaju nemaju toliko na banci

Izgleda da je prvaku srednje kategorije, Israelu Adesanyi, dosta da ga se stalno pita i proziva za korištenje steroida. Oči javnosti je privukao na sebe prije borbe protiv Paula Coste na UFC 253 eventu kada se pojavio sa ogromnom ginekomastijom, stanjem koje je je u odrasloj dobi karakteristično za korištenje steroida.

Čak dvije godine nakon, na jučerašnjoj konferenciji za medije Israel je sam spomenuo ovaj problem, govoreći kako su optužbe za korištenje steroide nešto što i danas stalno sluša. Tvrdi kako je to mehanizam kojim mu mrzitelji žele oduzeti kredibilitet.

''Kad si ovako dobar, govore vam o 'sisama'. U isto vrijeme si mislim, koji ku**c? Samo trebaju izliku da mi umanje veličinu. Vidite, dat ću tri milijuna dolara onome tko ima bilo kakav konkretan dokaz da ja uopće znam nešto o steroidima i kako ih uopće koristiti. Obećavam vam, tri milijuna ako nađete dokaz da sam ih ikad kupio, dodirnuo bilo kakav oblik steroida.'', rekao je prvak ljutito.

Nastavio je: ''Ti je**ni žohari mi samo žele oduzeti veličinu, zato što uvijek imam je**no spektakularne izvedbe. Kako je**no pokušavaš iznijeti optužbe temeljene na ničemu? Dokaži, imaš tri milijuna. Znam da nemaš na banci toliko.''

Adesanya se u subotu bori protiv Jareda Cannoniera, a event se održava u T-Mobile Areni u noći sa subote na nedjelju po našem vremenu.

Linker
16. travanj 2024 23:12