Mustafa Nadarević
 Zeljko Puhovski / Hanza Media
NA PRETRAGAMA

Mustafa Nadarević rođendan proveo u bolnici: 'Ne znam kada ću izaći'

Poznati glumac i zvijezda serije 'Lud, zbunjen, normalan' zbog pandemije koronavirusa ne snima u Sarajevu, a svoj rođendan proveo na bolničkom odjelu zbog dodatnih pretraga.

Portal Avaz donosi da je Mustafa Nadarević svoj je 77. rođendan, koji je bio 2. svibnja, dočekao u bolnici gdje je završio na pretragama. Jučer mi je u telefonskom pozivu potvrdio da se još uvijek nalazi u bolnici.

'Još sam u bolnici. Ne znam kada ću izaći. Ne znam što bih više rekao o svom stanju.'

Početkom ožujka poznati glumac stigao je u Sarajevo zbog snimanja novih epizoda popularne serije 'Lud, zbunjen, normalan', a isto je potom i prekinuto zbog pandemije koronavirusa, pa se glumačka legenda vratila se u Zagreb.

promo

"Kad su mi rekli da imam karcinom pluća odjednom sam shvatio da je i takva bolest dio života. Ali, ima neka primitivna bolest, a ja sam jedan pravi primitivac - zove se strah od doktora. Ja sam došao na vrijeme da se pregledam i to je moja sreća", rekao je u videu za kampanju "Udahni za život".

Vukovar, 300814.
Svecanost zatvaranja Vukovar film festivala. 
Na svecanosti je prisustvovala i ministrica kulture Andreja Zlatar Violic koje je urucila nagradu za zivotno djelo Mustafi Nadarevicu. Proglaseni su i pobjednici ovogodisnjeg festivala. U kategoriji za najbolji dugi igrani film proglasen je film Broj 55 redatelja Kristijana Milica, za kratki igrani film nagradjen je film Moj vodic madjarskog redatelja Barnabas Toth a za najbolji dokumentarni film Overdose kojeg je rezirao Gabar Ferenczi.
Na fotografiji: Mustafa Nadarevic.
Foto: Emica Elvedji / CROPIX
Emica Elvedji / CROPIX

Kampanja "Udahni za život" dio je Nacionalnog programa probira i ranog otkrivanja karcinoma pluća kojemu je cilj godišnje spasiti petstotinjak života. Naime, manje je poznata činjenica da je karcinom koji se rano otkrije i počne liječiti moguće pobijediti u čak 80 posto slučajeva. Kampanja je prva takva u cijeloj Europskoj uniji.

"Meni je doktor još kao malom djetetu bio 'jao' od zubara nadalje, sve je bilo strašno. Dobro je da se ide na vrijeme na preglede, jer onda je izlječivost vrlo blizu. Mogu svima poručiti da ne budu primitivni kao ja", naglasio je Nadarević.

Pročitajte i:

Stiglo pojačanje u popularnu seriju: 'Prije nego sam postao dio ekipe, bio sam vjerni obožavatelj'

Nadarevićeva kći o bolesti oca i lavini koju je pokrenula: 'Ni sada sa svojom pričom ne bi izlazio u javnost da nije u pitanju nacionalna kampanja'

Prijatelji iz studentskih dana ponovno zajedno: U rukama Mustafe Nadarevića i Rade Šerbedžije nagrada 50 godina

Linker
20. ožujak 2024 04:53