Zajedno smo jače!

Novom izazovu odazvale se mnoge poznate dame! Severina poručila: 'Žene, ne dajmo da nas farbaju'

Cilj ovog trenda je osnažiti žene i pokazati koliko je bitno da smo si jedna drugoj podrška, tome u čast, brojne poznate i nepoznate korisnice Instagrama objavljuju vlastite crno - bijele fotografije te tagiraju prijateljice i žene koje su im pomogle u životu.

Instagram profile stranih i domaćih zvijezda preplavila je pojava crno - bijelih fotografija uz poruke međusobnog ženskog ohrabrivanja. Izazovu Women Supporting Women odazvale su se mnogobrojne zvijezde i strane i domaće, u nadi kako će potaknuti i pokazati koliko žene jadna drugoj znače u međusobnoj podršci.

Poanta je da se žene spoje i pokažu koliko je važna ta 'zaštitna mreža' i temelj na kojem se možemo izgraditi, poanta je i u iskazivanju pozitivne energije - ovaj izazov je nešto što svi možemo podržati.

Do sada su se odazvale neke od najvećih zvijezda poput Vanesse Bryant, udovice tragično poginulog Kobea Bryanta, zatim glumice Eva Longoria i Kerry Washington također su objavile svoje crno bijele fotografije.

Uz oznake #WomenSuportingWomen te #BlackAndWhiteChallenge žene označavaju da su prihvatile izazov.

Pridružile su im se i Kate Beckinsale, Melanie Griffith, Zoe Saldana te Jennifer Garner, a to su samo neke od poznatih dama koje su se odazvale izazovu. Poanta je tagirati koliko god želite prijateljica i pokazati im da ste zajedno jače.

Brojne domaće dame prihvatile izazov

Izazov su prihvatile i naše poznate dame.

"Žene, ne dajmo da nas farbaju...", kratko je poručila Severina, te je za isti izazov nominirala više od 20 prijateljica i suradnica.

Bivša voditeljica Nevena Rendeli Vejzović uz svoju fotografiju poručila što želi mladim djevojkama.

"Jako stara fotka, kao da je iz drugog života kad sam mislila da sve znam, a pojma ni o čemu nisam imala! Ali ta bezbrižnost je divna, želim je svim djevojkama", poručila je Nevena.

MArijana Mikulić uz svoju fotografiju opisala je dramu na avionu koju je doživjela dok je putovala sama s dvoje male djece - u pomoć su joj pritekle naravno žene.

View this post on Instagram

Challenge accepted Toliko vas koje ste baš mene stavile na sviju listu, moje srce je ko kuća❤ Dokaz da žena ženi ne mora biti vuk . Hvala @tatjana_dragovic ti si bila prva A onda još deset mojih dragih kolegica i prijateljica ❤Tatjana i @impalica7 koje tada nisam ni poznavala, su mi doslovno spasile život jednom prigodom kad sama putovala avionom s dvoje male djece. Jedan u krilu vrišti, neće sisu, neće bocu, drugi mali sjedi pored mene, guzva, vruće, ja se preznojavam, kreće iskrcaj.. a njih dvije dođu do mene i jedna ovog većeg za ruku, druga stvari, dovele mi kolica velika da mogu sve staviti dok sam ja sjela umiriti bebu. Nikad to ne mogu zaboraviti ❤Žene za žene . #womanpower #woman #women #power #love #momofthree #boysmom #actress #actresslife #zenamajkaglumica

A post shared by Marijana Mikulić (@maremikulic) on

Svoje crno bijele fotografije i podršku ženama objavile su i Sandra Perković, voditeljica Ana Radišić, glumica Ana Maras Harmander, Ana Begić Tahiri i Jelena Veljača i mnoge druge.

Pročitajte i:

'Strahovala sam': Doris Pinčić otkrila s kakvom se dijagnozom nosi od 14. godine

Kakva djevojka! Kristina je odrasla u SOS Dječjem selu, preboljela je tešku bolest i ponosi se nizom postignuća

Bolesti unatoč, prehodala je Camino: 'Bila sam oličenje zdravlja, a onda su počele čudne vrtoglavice'

Obožavaju je Zrinka Cvitešić i Iva Mihalić! Ova dizajnerica u samo 13 kvadrata stvara kreativna čuda

Linker
18. travanj 2024 04:11