Disney miševi i zvučnici za djecu

Disney bežični miš

S obzirom da sve mlađoj i mlađoj djeci roditelji kupuju računala bila bi prava šteta djetetu ne pokloniti miš ili zvučnike koji nisu dosadno sivi ili crni. Disney nudi odličnu liniju proizvoda namijenjenu upravo najmlađim korisnicima računala koji će zasigurno biti oduševljeni ovim šarenim računalnim dodacima.

Zvučnici

[SinglePic not found]Bez obzira koliko godina imate vjerojatno ste pokušali kupiti zvučnike koji nisu defaultne ogavne računalno-sive boje. Naći takve zvučnike koji nisu odveć skupi, a ipak liče na nešto je teže nego što se čini i zato su ovi zvučnici pravi hit za djecu. Vjerujte nam na riječ, vaše dijete će se raspametiti kada vidi u potpunosti oslikane zvučnike Princeze, Nightmare Before Xmas crtića, High School Musicala, Mickey Mousea ili crtića Autići. Važno je napomenuti da to nisu neki šugavi zvučnici po 10 kuna na koje su nalijepljene tri sličice. Mališani su u potpunosti i oblikom prilagođeni tematici i jednostavno u cijelosti djeluju kao sjajan proizvod. Zvučnici sa Princezom su čak obučeni u baršunastu tkaninu. S obzirom na veličinu zvuk je solidan, ali nemojte biti nerealni. Ne kupujete surround sustav nego poklon za dijete.

Zvučnici se spajaju na računalo običnim 3.5mm priključkom, a napajaju putem USB veze. Cijena od 150 odnosno 220 kuna nam se čini prihvatljivom jer u toj cjenovnoj kategoriji teško možete naći bolji poklon koji je koristan i djeci zabavan.

Gdje kupiti? MiRiNe web shop

Miševi

[SinglePic not found]Miševi su se odavno odmaknuli od dosadnih, sivih naprava sa dvije tipke i kotačićem. Dolaze u svim bojama i oblicima, ali posebno prilagođene za klince rijetko viđamo. Sva sreća netko u Disneyu riješio tu nepravdu. Bežični i žični miševi sa likovima Mickey Mousea, Princeze, Winnie the Pooha, crtića Cars, zatim filma High School Musical, Hanne Montane i crtića Nightmare Before Christmas napravljeni su samo za vašu djecu.

Svi miševi su više-manje uobičajenog oblika, ali naravno manji kako bi bili prilagođeni manjoj ruci. Jedino je mini miš sa Princezom nešto drugačijeg, srcolikog oblika. Nama se to prilično dopalo. Taj miš ima i žicu koja se sama namotava što je odlično za korištenje uz laptop jer vam se žica ne povlači po torbi i ne zapinje za ostale stvari. Ako mislite da će se vašem djetetu više svidjeti bežični miš na raspolaganju su dva – s motivom Mickey Mousea i Nightmare Before Xmas crtića. Oba koriste minijaturni USB primopredajnik koji je naprosto genijalan za laptope jer ga ne morate isključivati kada spremate laptop u torbu.

Cijene se kreću od 89 do 220 kuna što zaista nije pretjerano uzmemo li u obzir da se radi i o korisnim, funkcionalnim poklonima.

Gdje kupiti? MiRiNe web shop

Sitnice i dodaci

Čak i ako vas je ulovila potpun besparica vjerujemo da si možete priuštiti koju podlogu za miša. Za samo 25 kuna možete dobiti zaista lijepe podloge sa motivima iz Disneyevih crtića i pronaći nešto za svako dijete. Ako vaša kći ima netbook vjerojatno će je oduševiti Hannah Montana torba ili naljepnica za laptop.

Gdje kupiti? MiRiNe web shop

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 03:05