Neobični zvučnici

R2-D2 zvučnici

Statistički gledano vaši zvučnici su najvjerojatnije računalno sive boje, kockasti i krajnje dosadni. Zato ste ih zatrpali hrpom papira na stolu – jer ne želite da ih itko vidi. Riješite se srama jednim od ovih sjajnih zvučnika koji vas možda neće oduševiti svojim zvukom ali će vas barem nasmijati.

Zvučnik za bicikliste

zvucnici-bike.jpg
Zvučnik za bicikl

Ako imate bicikl i iPod ovo je prava stvar za vas. Zaboravite na slušalice i nabavite si ovaj stylish zvučnik tako da svi oko vas mogu čuti što vi slušate. Vodonepropusno kućište prilično liči na bocu s vodom pa ga možete držati tamo gdje inače držite bočicu s vodom (da, pitanje je što onda s vodom, no život je težak, što da vam kažemo). Kako se ne bi zabili u kakvu banderu tražeći omiljenu pjesmu uz ovaj zvučnik dolazi i daljinski upravljač koji montirate na volan. I to sve za povoljnih 38$.

Teddy Bear zvučnik

medvjed-zvucnik.jpg
Cuddly bear zvučnik

Cute and cuddlymedvjed tj. jastuk-zvučnik razveseliti će svaku djevojku. Ovaj običan zvučnik neobične vanjštine kompatibilan je sa bilo kojim uređajem koji ima ženski 3.5 mm priključak (najobičniji “walkman” priključak). Što je najbolje medvjeda možete dobiti za samo 15$ na Amazonu.

Sladoledni zvučnici

sladoled-zvucnici.jpg
Sladoled zvučnik

Ovaj “zvučnik” je teško uopće komentirati a kamo li nešto pametno napisati o njemu. Da, radi se o povećem kupu od sladoleda u kojem je sakriven zvučnik. Kada čujete cijenu od 1250$ (za par) vjerojatno ćete se ohladiti, ali radi se o prilično velikim zvučnicima od 100 W promjera 17 inča. Kome trebaju ovakvi zvučnici i gdje bi čovjek tako nešto držao nama zaista nije jasno.

R2-D2 zvučnici

r2d2-zvucnici.jpg
R2-D2 zvučnici

Teško je pisati o apsolutno bilo čemu a da ne naletite na neku Star Wars memorabiliju, pa, eto ovaj puta se radi o R2-D2 zvučnicima. Dolaze u paru za prihvatljivih 28$ (via Amazon). Glavu robota morate otvoriti (kao kantu za smeće) da bi zvuk došao do punog izričaja, no pošto mališani nemaju vlastito napajanje ne nadajte se tko zna kako glasnom zvuku.

Višebojni kockasti zvučnik

sareni-zvucnik.jpg
Šareni zvučnik

Izgleda da su iPhone i iPod ozbiljno zavladali tržištima raznih gadgetolikih pojava jer gotovo da više nema uređaja koji nema “iPod compatibile dock”. Tako je i ovaj zvučnik, koji moramo priznati sasvim solidno izgleda, u potpunosti kompatibilan sa iPodom i sa zadovoljstvom će puštati pjesme s njega. No to nije sve. Ovisno o vašim željama ili tipu muzike kocka će mijenjati boju.

500XL zvučnici

500xl-zvucnik.jpg
Gigantski zvučnici

Da, opet iPod stuff. Ovaj puta se barem radi o nečemu prilično zabavnom. Klasične “in-ear” slušalice kakve se dobiju sa svakim walkmanom povećane su do apsurdne veličine i definitivno ne stanu u uši. Cijena nije baš mala, ali za 40$ ovim originalnim zvučnicima ćete si zasigurno osvježiti stol i maknuti se od učmalih kockasto sivih zvučnika.

Kameni zvučnik

zvucnik-kamen.jpg
Kamen zvučnik

Na prvi pogled nije posve jasno što će vam zvučnik u kamenu, ali ako želite u vrtu postaviti nekoliko diskretnih zvučnika kako bi mogli uživati u omiljenim notama shvatit ćete da se većina zvučnika ne uklapa u zelenilo, a tu je i problematika sa žicama koje treba navlačiti okolo. Za 80$ (via Amazon) ovaj bežični zvučnik će riješiti oba problema. Domet bazne stanice je 50m pa osim ako nemate gigantsko imanje to bi vam trebalo biti dovoljno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 22:24