Najočekivanije igre 2015. godine

Najičekivanije igre 2015. godine

Blagdansko razdoblje 2014. je došlo i prošlo, a sada je pred nama nova 2015. godina. Za sve nas gamere 2014. je bila itekako bogata. Izvrsnih naslova je bilo na baš svim platformama i nitko nije ostao zakinut za kvalitetne igre. Već i sada neki razvikani naslovi imaju za cilj obilježiti predstojeću godinu, a sigurni smo da će se pojaviti i neki “manji” koje će svi zavoljeti. Mi smo se odlučili probrati kroz neke najzanimljivije koje ćemo imati prilike igrati u 2015.

Witcher 3: Wild Hunt

the-witcher-3-wild-hunt_4

Svaki novi detalj koji dobijemo o ovoj igri nas još više “zapali” za nju. Igra izgleda naprosto predobro da bi bila istinita, a tu ne mislimo samo na grafiku, već i sve ostalo. Unatoč brojim odgodama ne sumnjamo da će ovaj akcijski RPG biti ultimativno Witcher iskustvo koji bi, lako moguće, moglo nadići i tematiku i žanr, te se naći u najužem izboru za igru godine.

Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain

metal-gear-solid-v-the-phantom-pain-hd

Netko će reći da su zadnje MGS igre više ličile na interaktivni film nego prave igre, nitko ne može osporiti genijalnost koju ima Hideo Kojima i koja naprosto iskače iz svake sekunde provedene sa igrom. Što se može očekivati od Phantom Paina, mogli ste već i vidjeti u Ground Zeroesu, a lako je moguće da će se boriti upravo sa maloprije spomenutim Witcherom za titulu najboljeg na kraju godine.

StarCraft II: Legacy of the Void

starcraft-2-legacy-of-the-void_1
StarCraft 2: Legacy of the Void unosi značajne promjene u igru

Legacy of the Void predstavlja završno poglavlje epske priče započete prije čak 16 godina. StarCraft II je evoluirao u bolju igru sa Heart of the Swarmom, a slično očekujemo i od nadolazeće igre. Prije nego se Blizzard odlučio oživiti svoju popularnu franšizu tržište RTS-a je patilo za naslovom “teškašem” kojeg će svi prepoznati, a sada dobiva već treći u pet godina.

Halo 5: Guardians

halo-5-guardians_1

Iako Bungie nije radio na prethodnom nastavku, Halo 4 je bio vrlo dobra igra. Novi developeri nisu previše mijenjali, te su sa prokušanom formulom dobili izvrsnu igru. Sada kada imaju jedan Halo iza sebe, možemo očekivati i više eksperimentiranja sa ovim FPS-om, ali vjerujemo da će srž onoga što Halo je ostati ista, što bi značilo da nas čeka još jedna odlična pucačina.

Batman Arkham Knight

batman-arkham-knight_2

Arkham Origins nije bila loša igra, ali nas je Batman Arkham serijal toliko razmazio da se čak i stagnacija kvalitete doživljava kao loša igra. Zato bi Arkham Knight trebao ispraviti sve to. Po svemu što smo od igre dosad vidjeli, ovo će biti najbolja Batman igra ikad, a kad se uzme u obzir što joj je konkurencija to puno govori.

Evolve

evolve_3

U proteklih nekoliko godina, Left 4 Dead je bilo jedno od najboljih multiplayer iskustava koje ste mogli zaigrati. Zbog Evolvea, kojeg radi isti tim developera, pomislit ćete da je Left 4 Dead “garažna igra” koju je ekipa studenata napravila u slobodno vrijeme. Ako nam ne vjerujete, pogledajte bilo koji od mnogih gameplay videa koji su dostupni na internetu.

Uz spomenute valja istaknuti i:

- No Man’s Skysuper ambiciozni projekt koji bi mogao nadmašiti sve navedene igre

- Rise of the Tom Raider – nastavak izvrsnog reboota koji je Laru Croft ponovo učinio relevantnom

- Tom Clancy’s The Division – obećavajuća MMO pucačina koju sputavaju problemi za developerima i izdavačima

- Project CARS – simulacija utrkivanja koja bi mogla biti opasna konkurencija Gran Turismu i Forzi

- Battlefield Hardline – prvi pokušaj DICE-a u pravljenju “urbane pucačine”, nama se čini kao visokobudžetni Payday 2

Bez obzira što vam se od navedeog svidjelo, ili možda očekivali neki naslov koji nismo ni naveli, 2015. će biti jako dobra godina!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 11:45