Najzabavnije božićne igre dana

Najzabavnije božićne besplatne igre dana

Božić je pred vratima i svi već lagano prihvaćaju duh ovog blagdana. Dok su neke poznate igre uvele božićni duh u obliku raznih dodataka, mi ćemo vas podsjetiti na one najbolje besplatne koje možete zaigrati na svakom računalu.

Za ove igre vam neće trebati posebno jako računalo niti instaliranje novih drivera; jedini preduvjet je da imate Internet preglednik s instaliranim Flash Playerom i zabava može započeti.

Ukoliko ste već igrali besplatne igre dana na GameLandu, možda će vam neke od spomenutih igara biti i poznate. Bez ikakvog posebnog reda, u nastavku možete pronaći besplatne igre božićne tematike koje su nama bile najzabavnije. Ako vam se ovakve igre sviđaju, ne zaboravite nas pratiti jer svakog dana vas očekuje nova besplatna igra. Krenimo.

Dobar ili zao:

dobar-ili-zao.jpg
Dobar ili zao

Želite li biti dobar Djed Mraz i dostavljati darove ili želite promijeniti ulogu i postati zli djedica koji će bacati bombe i uništiti sve oko sebe? Odabir je vaš, a u ovoj igri možete učiniti oboje. Rudolph i drugi sobovi će vam pomoći vući saonice, a vi kontrolirajte ishod Božića u malenom gradiću.

Igraj

Dostavljanje darova:

dostavljanje-darova.jpg
Dostavljanje darova

Ponovno u ulozi Djeda Božićnjaka, u ovoj igri ćete trebati dostaviti poklone. Dok letite visoko iznad kuća dobre djece koja zaslužuju poklone, trebate bacati darove u dimnjake te tako skupljati bodove. No kako sve ne bi bilo lagano, iz nekih kuća će izlijetati baloni od kojih jednostavno morate pobjeći na vrijeme. Jeste li dovoljno spretni za ovaj zadatak?

Igraj

Božićno putovanje:

bozicno-putovanje.jpg
Božićno putovanje

Za one koji vole malo izazova u igri, Božićno putovanje će upravo to omogućiti. Djed Mraz je spreman na dostavu darova, no kretanje mu je ograničeno zidovima, a vaš je zadatak pronaći pravi put do djece koja trebaju dobiti darove. Kada u tome uspijete, otključava se i put prema novom nivou koji će od vas tražiti da još detaljnije isplanirate kretnje brzih saonica Djeda Mraza.

Igraj

Vrati poklone:

vrati-poklone.jpg
Vrati poklone

Rudolph je ostavio Djeda Mraza na krovu jedne kuće i pobjegao. Pokloni su razasuti u zraku, a potrebno ih je brzo skupiti. Skačite po poklonima visoko u nebo i pokušajte skupiti što više bodova prije nego padnete natrag na krov.

Igraj

Spasi Djeda Mraza:

spasi-djeda-mraza.jpg
Spasi Djeda Mraza

Debeljko u crvenom odijelu je napadnut od strane čudnih malenih bića. Kao njegov zaštitar, skačite oko Djeda Mraza i spasite mu život. Jednostavno ne smijete dozvoliti da se ova bića približe djedici. Tu su i razna poboljšanja koja će vam pomoći u obrani – možete li spasiti Božić?

Igraj

Razbacivanje poklonima:

razbacivanje-poklonima.jpg
Razbacivanje poklonima

Maleni Djed Božićnjak još nije dovoljno brz kako bi dostavio sve poklone do vrata. Stoga mu vi morate pomoći tako što ćete odrediti kut i jačinu kojom će mališan baciti poklone. Pokušajte pogoditi kuću iz što manje pokušaja i tako dostaviti sve poklone na vrijeme.

Igraj

Pad Djeda Mraza:

pad-djeda-mraza
Pad Djeda Mraza

Nakon čudnog sna, Djed Mraz je počeo padati, a jedino mu vi možete pomoći. Dok polako pada, pokušajte skupljati novčiće i skakati po platformama koje će spasiti Djeda Mraza od provalije bez dna.

Igraj

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 01:23