Just Cause 3 dobiva tri nove ekspanzije

Square Enix i Avalanche Studios su najavili dodatni sadržaj za Just Cause 3. Pod nazivom Air, Land & Sea Expansion Pass, očekujemo tri različita dodatka, a prvi od njih stiže već tijekom sljedećeg mjeseca.

Prvi dodatak, Sky Fortress, uključuje set novih misija tijekom kojih vas očekuje nova prijetnja – Nebeska tvrđava te horda opasnih robotskih dronova. Kako bi imao šansu u borbi, Rico Rodriguez će dobiti novo, oružano Bavarium Wingsuit odijelo koje će biti moguće nadograđivati, a uz strojnice na ramenima i rakete koje će automatski ciljati, borba neće biti baš toliko teška. Uz to, stiže i osobni dron za obranu te nova puška. Akcije neće nedostajati, to je sigurno.

Land Mech Assault će biti drugi dodatak koji će također ponuditi nove misije te vas upoznati s nekoliko novih vozila. Posebno treba istaknuti naoružanog mecha koji će uz pomoć gravitacijske puške moći podizati i bacati stvari u svim smjerovima. Iako je jak poput tenka, ovaj mech će biti puno okretniji, a teško će mu biti naći dostojnog protivnika u igri.

Treći dodatak će nositi ime Bavarium Sea Hesit, a zasada ne znamo detalje o njemu. Više detalja o svim dodacima pogledajte na službenim stranicama.

Ako se odlučite na kupovinu cijelog paketa, morat ćete izdvojiti $25 dolara, odnosno oko 180 kuna, a moći ćete kupiti i posebne dodatke. Zasada je poznata cijena prvog dodataka, a ona će iznositi $12 dolara, odnosno oko 100 kuna. Ako još ne igrate Just Cause 3, a planirate nabaviti igru uz nove dodatke, svakako provjerite sistemske zahtjeve.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 13:49