Tomb Raider: Definitive Edition neće izaći za PC

Najprodavanije igre (10. tjedan ‘13.)

Prošlogodišnji odlični reeboot Tomb Raidera će uskoro dobiti novo izdanje za konzole nove generacije, no ta inačica neće ugledati svjetlo dana na PC-u, pa ako želite Laru vidjeti u novom, ili bolje reći novijem ruhu, morat ćete imati PS 4 ili Xbox One.

S obzirom da je Definitive Edition od strane developera opisan kao “ultimativni prikaz originalne vizije Tomb Raidera” logično je bilo zaključiti da će ipak ta inačica osvanuti na PC-u. Kad su ulazili u detalje još su više hvalili svoj novi proizvod kazajući da “to nije samo povećavanje rezolucije igre”, već da su ju “rastavili i sastavili od početka koristeći novu tehnologiju koja im je konačno omogućila da dosegnu prvotnu viziju o tome kakav je Tomb Raider trebao biti”. Uz spomenuto značajno poboljšavanje grafike DE će sadržavati sve izdane DLC-e, te također unaprijeđen model same Lare.

Naravno niti jedan developer neće reći loše stvari o svojoj igri, te će ju pokušati napuhati i promovirati što je više moguće, tako da ćemo za konkretne promjene ipak morati još malo sačekati da ih vidimo iz prve ruke. Tada ćemo zapravo vidjeti bi li se isplatilo uopće uzimati PC inačicu (kad bi bila dostupna) nakon što se ista usporedi sa već postojećom na maksimalnim postavkama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 20:53