U pripremi tri različita Fallout 4 DLC-a

Kao i valjda svaka moderna igra, Fallout 4 će sadržavati različite dodatke, odnosno DLC pakete. Bethesda je već pripremila 3 takva paketa, a iako prvi očekujemo tek sljedećeg mjeseca, poznati su neki detalji.

fallout-4-dlc_1
fallout-4-dlc_2

Automatron će biti prvi dodatak kojeg ćete moći kupiti po cijeni od 70 kuna već tijekom sljedećeg mjeseca. U dodatku vas čeka misteriozni mehaničar koji je na Commonwealth pustio horde zlih robota, a među njima je i zloglasni Robobrain. Kako biste ih zaustavili, moći ćete birati različite module te nova oružja poput lightning chain guna.

fallout-4-dlc_3

Wasteland Workshop će biti drugi DLC kojeg u prodaji očekujemo tijekom travanja po cijeni od oko 35 kuna. Uz ovaj dodatak ćete dizajnirati i postavljati kaveze kako biste hvatali razna bića – od raidera do Deathclawsa. Ako ih uspijete uhvatiti, moći ćete i pripitomiti ili koristiti kao pomoćnike u borbama. Ovaj DLC će vam ponuditi i nove dizajnerske opcije za vaša naselja.

fallout-4-dlc_4

Far Harbor će biti zadnji od tri najavljena DLC-a kojeg očekujemo tijekom svibnja po cijeni od 175 kuna. Dodatak će vam predstaviti novi slučaj Valentine’s detektivske agencije te će vas staviti u potragu za mladom ženom i tajnom kolonije syntha. Proputovat ćete obalu Mainea te istražiti misteriozni otok Far Harbor gdje je jača doza radijacije stvorila opasan svijet koji ćete morati istražiti i promijeniti na svoj način.

Više detalja o dodacima pogledajte na službenim Fallout 4 stranicama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. ožujak 2024 13:23