SAVJET NAJBOLJE

Blanka Vlašić klincima pomogla izabrati sportsku opremu

U splitskom City Centru One danas je otvoren Adidas Performance Concept Store, a priliku je uveličala i jedna od najboljih svjetskih skakačica u vis Blanka Vlašić koja se u Splitu oporavlja od ozljede skočnog zgloba i ahilove tetive. Budući da su je zdravstvene tegobe stajale Olimpijskih igara, Blanka slobodno vrijeme koristi za odmor i druženje s najmlađim obožavateljima. Njima je namijenjen kids asortiman Adidasovog novog dućana, pa im je iskusna sportašica pomogla odabrati idealnu opremu.

Otvorenje su uveličali i košarkaši KK Split predvođeni Nikolom Vujčićem, Blankin otac Joško te braća Marin i Nikola. Bio je tu i splitski pročelnik za sport i kulturu Ilija Naletilić.

S ciljem ostvarivanja dugoročne podrške njihovim sportskim nastojanjima i uspjesima, Nikoli Vlašiću, mlađem bratu atletičarke Blanke i Borisu Rapaiću, sinu Milana Rapaića kojima prognoziraju veliku nogometnu karijeru Adidas je poklonio paket sportske opreme, a za igrače KK Split pripremili su tenisice iz svog bogatog sportskog asortimana.

U novom, bogato opremljenom shopu, koji se prostire na 215 četvornih metara pet educiranih djelatnika savjetovat će profesionalce i rekreativce o Performance proizvodima specijalno razvijenim za individualne i grupne sportove, kao što su nogomet, košarka, odbojka, trčanje, tenis i plivanje. Legendarni adidas Originals oduševit će, pak, sve koji vole biti originalni i posebni u svakoj situaciji.

Linker
20. travanj 2024 04:45