OBITELJSKI PROBLEMI

Courtney Love u nemilosti kćeri

Pjevačica i glumica Courtney Love (45), bivša supruga rock zvijezde Kurta Cobaina, izgubila je skrbništvo nad njihovom kćerkom Frances Bean. Nagađalo se da je ekstravagantna glazbenica, sklona ekscesima, izgubila skrbništvo zbog problema s ovisnošću o drogama, međutim njen odvjetnik tvrdi drugačije.

– Courtney nije pod utjecajem droga već godinama i savršenog je zdravlja. Riječ je jednostavno o tome da Frances odrasta i da preferira u ovom dobu živjeti s bakom – objasnio je odvjetnik Keith A. Fink.

U petak, obiteljski sudac dosudio je privremeno skrbništvo nad 17-godišnjom Frances Bean, njezinoj baki Wendy O’Connor, majci preminulog frontmena grupe Nirvana.

– Frances je u pubertetu i vrlo je tvrdoglava, a ovu odluku donijela je samostalno. Bez obzira na njeno preseljenje, Courtney voli kćerku više od svega na svijetu – tvrdi Fink. Ipak, ovo nije prvi put da je sud intervenirao vezano za pitanje skrbništva nad djevojkom te ga dodijelio njenoj baki. 2003. losanđeleski socijalni radnici odvojili su Frances od Courtney, nakon što je pjevačica uhićena u pokušaju provale u stan bivšeg dečka. Love je opet zadobila skrbništvo u siječnju 2005. nakon što je na sudu dokazala da je promijenila životne navike i odvikla se od zlouporabe droga.

Prošle godine, Frances je izjavila u magazinu Harper’s Bazaar da njena baka, koja živi u Olympii, predstavlja konstantno uporište u njenom životu. Tada je objasnila da joj baka daje snagu te da joj zbog toga duguje vječnu zahvalnost. Njena odvjetnica Geraldine Wyle bila je vrlo suzdržana te je samo napomenula da nema komentara i da je to privatna obiteljska stvar.

Linker
17. travanj 2024 14:16