Splash
OTKRILA SVOJU TAJNU

Dobar grudnjak ključ je mog dobrog izgleda

Američka glumica koja je često proglašavana jednom od najljepših žena na svijetu i u 49. godini nije izgubila ništa od svoje privlačnosti, a njena dobra figura neizbježna je tema gotovo svakog njenog intervjua.

Halle Barry dizajnirala je donje rublje za poznati francuski brend Scandale Paris i tim povodom otkrila je InStyle magazinu kojeg savjeta za dobar izgled se drži cijelog života:

– Majka me naučila još dok sam bila veoma mlada da uvijek moram nositi grudnjak. Rekla mi je da ako ne želim da mi grudi vise već s 30 godina, da nemam što raditi bez grudnjaka. Čak i spavam s grudnjakom – ispričala je slavna glumica i dodala kako ona doista grudnjak nosi 24 sata dnevno.

– Meni je dobar grudnjak ključ mog dobrog izgleda. Ženi poput mene stvarno treba dobar grudnjak. Volim se poigrati s modom, ali uvijek polazim od dobrog grudnjaka – otkrila je oskarovka.

Foto: Splash

Halle je u intervjuu ispričala i kako što je starija više pažnje polaže na svoj izgled, ali i kako je tome doprinio i njen suprug Olivier Martinez (48) koji je Francuz, a njima je jako stalo da u svakoj prilici izgledaju dobro.

– Nekada sam u trgovinu odlazila u trenirci, ali zbog supruga to više ne činim. On je imao veliki utjecaj na to što sada uvijek razmišljam kako ću se prezentirati i kako ću izgledati u svakoj prilici – otkrila je glumica koja s francuskim glumcem ima jednogodišnjeg sina Macea.

Linker
20. travanj 2024 14:58