GLAZBOM PROTIV MALTRETIRANJA

Gobac, Nina i Tony kao mentori školskim bendovima

U sklopu akcije ‘Glazbom reci Stop maltretiranju’ tri školska benda natjecat će se u finalu, a zvjezdani žiri odabrati onaj koji će u ime svoje škole osvojiti glazbene instrumente u vrijednosti od 50 000 kuna.

Zvijezda ‘Larinog izbora’ Jagoda Kumrić , Antenin DJ i glazbenik Ivan Vukušić, voditelj Dnevnika Nove TV Petar Pereža , omiljeni Medvjed Tom Zanoški i profesor Jura Troje, predstavnik prošlogodišnjih pobjednika, čine strog, ali pravedan i objektivan žiri. Da bi čim bolje pripremili za nastup svaki školski bend dobio je i zvjezdanog mentora: OŠ Žitnjak savjetovat će Nina Badrić , OŠ Dr. Ivan Merz bodrit će Tony Cetinski , a Davor Gobac zadužen je naravno za umjetnike i jedine srednjoškolce u natjecanju, predstavnike Škole za primijenjenu umjetnost.

Antena Zagreb treću godinu zaredom organizira akciju ‘Glazbom reci Stop maltretiranju’ putem koje promovira odrastanje bez nasilja. Cilj akcije je široj javnosti ukazati na gorući problem međuvršnjačkog nasilja i glasno reći ‘Stop maltretiranju!’ Cilj je potaknuti na promjene tamo gdje se može doprijeti do svijesti najvećeg broja djece – u školi!

Linker
18. travanj 2024 04:04