KRAH LJUBAVI

Hrvoje Rupčić: Naša veza nije bila obična pa nije ni kraj

Petogodišnja ljubavna veza glumice Zrinke Cvitešić i zagrebačkog bubnjara nije preživjela jednogodišnju odvojenost zbog njezinog angažmana u mjuziklu Once na West Endu.

Hrvoje Rupčić i Zrinka Cvitešić odsad kreću svatko svojim putem – Zrinku nakon Londona čekau daljnje stepenice na putu prema uspjehu, a Hrvoje ostaje u Zagrebu. Početak njihove romanse bio je, kako je Rupčić sam napisao na svom profilu na Facebooku, sve samo ne običan – zaljubili su se dok je on bio u braku s pjevačicom Tinom Rupčić, s kojom ima dvoje djece.

– Od ovako strastvene veze zaista nismo niti očekivali da završi uobičajeno – piše bubnjar u objavi u kojoj se ljuti na medije jer ih zanima njegiv privatni život te zaključuje kako se kraj dogodio kad su se pojavili problemi koje nisu mogli riješiti.

Oko godinu dana Zrinka i Hrvoje bili su u vezi na daljinu – ona je doživjela fantastičan uspjeh ulogom Djevojke u mjuziklu Once, igrala i po dvije predstave dnevno te za svoj rad dobivala same pohvale i nagrade. On je pak odlučio ne preseliti se u London zbog roditeljskih, a i poslovnih obaveza koje ima u Zagrebu pa ju je posjećivao kad kod je mogao.

Linker
15. travanj 2024 09:09