DRUŠTVENA MREŽA

Ivana Banfić: Učila sam od Demi Moore

Za svoj povratak na scenu nakon porodiljnog Ivana Banfić (41) odlučila je iskoristiti društvene mreže facebook i twitter za komunikaciju s obožavateljima. Onima koji su njezini obožavatelji na facebooku Ivana je premijerno pustila dio novog singla ‘Vampir’, šestero njih povela je u srijedu na premijeru filma Društvena mreža, a događanja na premijeri snimala je mobitelom i prenosila uživo na svojoj stranici. Društvene mreže otkrila je, kaže, jednostavno prateći svjetske trendove.

– Istraživala sam malo kako to rade vani i shvatila da su to odlični alati za promociju. Kod nas je to još u povojima, no u svijetu gotovo svi koriste društvene mreže. Proučavala sam i što rade Ashton Kutcher i Demi Moore – objasnila je pjevačica.

Slavni par čije je aktivnosti na društvenim mrežama Ivana pratila poznat je po dijeljenju vrlo privatnih slika sa svojim obožavateljima, a Ivana kaže kako ipak ne bi išla tako daleko.

– Stavila bih i neke privatne slike, ali ipak birane. Može i slika u pidžami, ali samo ako je pidžama lijepa – našalila se pjevačica dodajući kako privatne fotografije ipak dijeli samo s ljudima koje je potvrdila kako prijatelje na Facebooku. Kaže kako jako pazi na zaštitu privatnosti i vjeruje kako joj se ne može dogoditi da njezine privatne fotografije završe u medijima, kao što se dogodilo nekim javnim osobama.

Linker
19. travanj 2024 18:49