GLORIA SHOP

Jedinstveni shopping po vašoj mjeri

Mjesto gdje se pronalaze lijepe stvari. To je oduvijek bila jedna od misli vodilja za sva Glorijina izdanja, a od danas se u to možete uvjeriti u našem Gloria shopu. Samo za vas otvorili smo internetsku trgovinu u kojoj možete uživati u kupnji omiljenih brandova. Očekuje vas jednostavnost i lakoća kupovanja, sve na jednom mjestu – pregledno i lako dostupno.

Pogledajte našu ponudu i poklonite sa stilom sebi ili dragoj osobi iz izloga Gloria shopa. Unutra ćete pronaći prestižne satove, mirise, odjeću, predmete za ukrašavanje doma, kozmetiku, nakit, torbe i modne dodatke vrhunskih brandova. Provjerite i ekskluzivne proizvode koje ćete naći samo u Gloria shopu: Lancel ženska ručna torba i pripadajući novčanik, ženske majice Gloria za svaku ženu i svaku priliku, a muškarci mogu svoju garderobu upotpuniti kravatama Trussardi, Ferre i Calvin Klein.

Kako bi vam olakšali kupovinu u Gloria shopu, priredili smo i brojne pogodnosti:

Nagradna igra – 5.000 kn na go!card svakoga tjedna Svaka ostvarena kupnja na Gloria shopu vodi vas u nagradno izvlačenje gdje svakog tjedna možete osvojiti 5.000 kn na go!kartici Zagrebačke banke. Nagradna igra traje od 1.9.-15.10.2008. 100 Gloria setova za manikiranje – za prvih 100 kupnji Požurite u Gloria shop, poklonite nešto sebi ili dragoj osobi, a Gloria će vas dodatno nagraditi. Za prvih 100 kupnji poklanjamo atraktivan Gloria set za manikiranje u praktičnoj torbici.

Budite prvi Odlučite li se za kupnju proizvoda iz asortimana Lisca, Nivea ili Magma Home u Gloria shopu, prvih 100 kupaca očekuju pokloni iznenađenja od Lisce, Nivee ili Magma Homea.

Poklonite si romansu Kupite li atraktivnih proizvoda u vrijednosti većoj od 500 kn, na dar ćete dobiti knjigu i CD „Velike romanse 20. stoljeća“, u izdanju Glorije.

Poklonite si romansu i besplatnu dostavu Potrošite li preko 1000 kuna, uz knjigu i CD “Velike romanse 20. stoljeća”, vaša će dostava biti besplatna.

PRISTUPAČNA PRETPLATA Vjernim čitateljicama Glorije priredili smo, pak, posebno iznenađenje – kupite željeni predmet u Gloria shopu i pretplatite se na tiskano izdanje po izuzetno pristupačnoj cijeni:

* Za potrošeni iznos iznad 1000 kuna: Pretplatite se na omiljeni časopis Gloria po jedinstvenoj cijeni: 12 brojeva za samo 12 kn! Samo 1 kn po broju! Obožavate modne časopise? Pretplatite se na 3 broja Gloria Glam magazina za 12 kn!

* Za potrošeni iznos iznad 2000 kuna: Pretplata na časopis Gloria za 6 mjeseci – 24 broja = 24 kn! Samo 1 kn po broju! Gloria Glam – 6 brojeva za 25! Uživajte u 6 brojeva Gloria Glam magazina, po cijeni samo jednoga!

Linker
19. travanj 2024 20:33