POVRATAK GLUMI

Jelena Perčin: Kilogrami su se istopili sami od sebe

Glumačkoj ekipi serijala ‘Najbolje godine’, koja se prikazuje na Novoj TV, nedavno se pridružila i Jelena Perčin Babić (29), što joj je prvi profesionalni angažman nakon što je prije godinu i pol rodila kćer Lotu. Tumači lik Dunje, koja iz Bosne i Hercegovine bježi od nasilnika Dina (tumači ga Ivan Herceg ), a u selu Dragošju, gdje je smještena radnja, zaljubljuje se u Ranka, kojeg glumi Janko Volarić Popović .

Kako je biti na setu nakon dvije godine stanke? – Mislila sam da će biti teško, ali ekipa me odlično prihvatila pa se nisam trebala posebno privikavati i snimanje sam doživjela kao osvježenje. S Ivanom Hercegom i Jankom Popovićem Volarićem glumim prvi put i mogu reći da su dečki sjajni.

Jeste li zbog uloge morali mijenjati imidž? – Samo sam smeđu kosu prošarala s nekoliko svijetlih pramenova. Ništa drugo od mene nisu zasad tražili.

Kako izgleda jedan vaš dan u posljednje vrijeme? – Ustajem oko pet, odlazim na set u Žumberak ili na Zagrebački velesajam, a radim do šest-sedam na večer. Kad dođem kući, Lota je tako sretna što me vidi da od uzbuđenja ne može zaspati do ponoći.

Tko brine o Loti dok vi snimate? – Suprug, a imamo i dadilju, tetu Slavicu. Vikendi su rezervirani za baku i djeda, odnosno moju mamu i suprugovog tatu.

Kako ste se riješili suvišnih kilograma nakon porođaja? – Otišli su sami od sebe. I jako sam zahvalna genetici, jer za sportske aktivnosti nemam vremena, a nisam ni ljubiteljica ‘minimalističke’ kuhinje. Damir Leljak

Linker
25. travanj 2024 09:05