MAMA NA LJETOVANJU

Jelena Perčin: Potrebna mi je samoća

Jelena Perčin (31) ljeto provodi u Konavlima s kćeri Lotom (3), a kako su djevojke na jugu Hrvatske prepuštene jedna drugoj, glumica se od svoje djevojčice rijetko odvaja.

– Gotovo mi je nemoguće pronaći vrijeme za sebe. Prije sam ljetovanja posvećivala svojim potrebama, a sada su dnevni raspored i bioritam prilagođeni Loti – objašnjava lijepa glumica.

Kako Lota još nije naučila plivati, mama se posvetila poduci. Budući da svoje zlato ne smije ispustiti iz vida, na plaži joj je teško čitati, pa se zadovoljiti mora klapskom glazbom u ušima. Nakon plaže cure su i dalje zajedno.

– Naši izlasci su šetnje po Cavtatu i dječji disco koji radi do deset sati – otkriva Jelena, koja se nada da će joj baka-servis u kolovozu ipak omogućiti posjet koncertu omiljenih dubrovačkih kantautora Buce i Srđana kojem se posebno veseli.

Još jedan segment vrućih dana o kojem Jelena više ne razmišlja romantične su dogodovštine.

– Nekoć su ljeta bila možda i prilika za ljubavne avanture. Danas više ne – sjetno će nova zvijezda hrvatske nezavisne filmske produkcije, koja je u posljednjih nekoliko mjeseci snimila filmove “Bila je tako lijepa” Irene Škorić (s kojom je surađivala i na “7sex7”) i “Pripremu” Saše Dodika.

U svibnju se Jelena i službeno, nakon tri godine braka, rastala od Kristijana Babića, s kojim je ostala u dobrim odnosima. Iako je nedavno natuknula da ima novu simpatiju, čini se kako je na tome i ostalo.

– Ja sam to općenito rekla, kako je lijepo imati simpatiju i biti optimističan. Odnos nije napredovao, a meni će još neko vrijeme biti potrebna samoća – zaključila je zvijezda nekadašnje hit sapunice “Zabranjena ljubav”.

Linker
24. travanj 2024 04:51