EKSKLUZIVNO U GLORIJI

Luda zabava Angeline Jolie na Šerbedžijinom tulumu

Nakon što je odradila holivudsku premijeru za svoj debitantski film “U zemlji krvi i meda”, Angelina Jolie odlučila se malo opustiti – na hrvatskoj zabavi. Naime, dan prije Angelinine projekcije, svoju “noć u Hollywoodu” imao je hrvatski redatelje Danilo Šerbedžija , koji je članovima Akademije filmskih znanosti i umjetnosti prikazao svoj film “72 dana”, koji je ovogodišnji hrvatski kandidat za Oscara.

Tri dana poslije toga, mlađi Šerbedžija odlučio je napraviti zabavu za ekipu filma i prijatelje, na koju su pozvani i Angelina Jolie i njezin životni partner Brad Pitt . Iako je malotko vjerovao da će pokraj brojnih obveza slavni par uspjeti doći na zabavu, oni su se ipak pojavili i pokazali da nimalo ne pate od zvjezdanog statusa.

Duša zabave bila je kazališna redateljica Lenka Udovički, supruga Rade Šerbedžije, a uz nju su vrlo brzo zaplesali i Angelina i Brad. U jednom trenutku je zagrlio Angie i strastveno je poljubio nasred podija. Jedina osoba koja se te večeri dosađivala bio je njihov osobni čuvar – koji je besposleno ­sjedio na terasi.

Josip Jurčić

Pročitali ste skraćenu verziju teksta. Sve detalje o provodu Angeline Jolie i Brada Pitta na Šerbedžijinom tulumu, ali i ekskluzivni razgovor s holivudskom glumicom, pronađite u tiskanom izdanju Glorije (br. 884) ili se pretplatite na PDF izdanje

Linker
19. travanj 2024 20:59